2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیانت کردم؟

235 بازدید | 21 پست

۴ ماهه دوست بودیم، یبار آمده بود محلمون، من گفتم بهش کنار من راه نیا اینجا منو می‌شناسن فمر بد میکنن مثلا لین ماهی فروشه میشناسه، بعدش ازون روز هی میگفت تو دست منو تو محلتون نگرفتی نکنه با ماهی فروش محل دوستی؟، ، یا چند روز پیش دانشگاه نرفته بودم به یکی از همکلاسی هام که پسره پی ام دادم در مورد کلاس پرسیدم بعد اسکرین گرفتم بفرستم واس بقیه همکلاسی هام بعد چت رو بل پسره پاک کردم، امروز گوشیمو گرفت رفت تو گالری اسکرین ها رو دید گفت تو به من خیانت کردی رفتی با یه پسره دیگه چت کردی و لاس زدی حالا من فقط در مورد درس پرسیده بودم، بعد میگفت دیگه با کیا لاس زدی و رفتی بیرون و کافه؟، بعد گفت تو کثیفی، منم گفتن کات دیگه نیستن، بنظرتون من خیانت کردم؟

نه اون مریض بوده میریدی بهش تا درس عبرت بگیره احمق

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ادامه بدی به خودت خیانت کردی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی خودت معنی خیانت نمیدونی؟ هیچ وقت با آدمی که بهت اعتماد نداره نمون اسم این کار غیرت نیست بخدا به پیر به پیغمبر اسمش شکاکیت مریضی هست همون ماهی فروش گفت باید کات میکردی دیگه نری سمتش ها

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بار اولش نبود همیشه با یکی حرف میزدم میگفت تو خاینی

خوب شد کات کردی همچین ادمایی سم نیستن اسیدن ت زندگی😐💔

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
2810