2777
2789

26 ساله پدر ندارم

علاوه بر نبود پدر ظهر با همسر نامردم دعوامون شد به زد و خورد رسید اگه بابا داشتم پشت و پناهم بود جرات نمیکرد از این💩ها بخوره

مولا علی پدر یتیمان واگذارش کردم به خودت  

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
من میترسم ازاینکه عادت کنم من نمیخوام ب نبودش عادت کنم جونم‌بود عمرم بود😭تواین۶۰روز هرروزش خیلییییی ...

عزیزم😔چقدر درکت میکنم

من دقیقا از همین میترسم که نبودن پدرم برای خودم و بچه هام عادی بشه.دوسال گذشته ولی هرروز عکس و فیلم هاش رو میبینم و  تکیه کلام هاش رو مرور میکنم که مبادا یادم بره.مبادا نبودش عادی بشه.من هم روحم مرده.من هم فقط جسمم به خاطر بچه هام نفس نیمه زنده است.میدونی چقدر آرزوی مردن دارم ولی باز فکر بچه هام که میکنم....

پدرتون چندساله بودند؟خدارحمتشون کنه....علت فوتشون چی بود.

پدر من کرونا😔😔اصلا هم بیماری زمینه ای و سن بالا نداشتند...بدنش بسیار عالی و سالم...

چقدر سوختم تو این دوسال😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااا من هر شب با این امید میخوابم ولیی خیلی وقته نیومده به خوابم

سوره یس بخون براش.ازش بخواه بیاد به خوابت.من بابام میاد به خوابم حتی یادمه یه شب تو خوابم بهش گله کردم  که چرا سراغی از من و بچه هام نمیگیری دلت تنگ نمیشه برامون بابا؟ گفت من همیشه میام اما شما نمی تونید منو ببینید

سوره یس بخون براش.ازش بخواه بیاد به خوابت.من بابام میاد به خوابم حتی یادمه یه شب تو خوابم بهش گله کر ...

حتماا امتحان میکنم. دلم خیلیی تنگه واسش. 

ای خدا😢 

دختر تابستونی 🌿
عزیزم😔چقدر درکت میکنم من دقیقا از همین میترسم که نبودن پدرم برای خودم و بچه هام عادی بشه.دوسال گذش ...

شاید تنها کسی که حس‌کردم چقدر درک‌میکنیم هم و‌دیشب یکی بهم‌میگفت وا انقد سوختن نداره که رفته جای بهتر مگه قراره همه زنده باشن واقعا حرفی نداشتم بهش بگم 

پدرمنم بدون هیچ‌بیماری یدفعه اول مهر معده درد شد رفت اندوسکوپی جواب سرطان اومد😭😭😭😭اول اذر تموم‌شد همینقدر طول کشید همینقدر کوتاه۵۳سالش بود دارم دق‌میکنم دارم میمیرم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سوره یس بخون براش.ازش بخواه بیاد به خوابت.من بابام میاد به خوابم حتی یادمه یه شب تو خوابم بهش گله کر ...

دقیقا من  خیلی اوایل باهاش دعوا میکردم‌که چرا رفتی نامردی کردی یکی‌دوبار خواب دیدم که هی میگم‌من‌سرطانم بدهیم‌بود خیلی گریه میکرد ببار بهش گفتم‌جرا‌صثرتت و‌نمیبینمدگفتداگه ببینی دیگه نمیتونم بیام ب خوابت 

زوقتیم‌فوت شده دیگه نماز نخوندم یروز خواب دیدم‌میکه‌بابا میدونی نماز چقدر خوبه چقدر اینجا نماز بدردت میخوره بخون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شاید تنها کسی که حس‌کردم چقدر درک‌میکنیم هم و‌دیشب یکی بهم‌میگفت وا انقد سوختن نداره که رفته جای بهت ...

صبوری کن...اگه بارداری کمتر غصه بخور که روی فرزندت تاثیر نذاره.سعی کن یه سرگرمی ،کلاسی چیزی برای خودت جور کنی یا اگه شاغل نیستی برو سرکار...این طوری دیوانه میشیم.من از فرط غصه و گریه متأسفانه مبتلا به پنیک شدم.‌.

چه زود😔روحشون شاد باشه .

جراحی نکردند؟اقوام ما سرطان معده پیشرفته داره خیلی شیمی درمانی کرد فایده نداشت چند روز پیش جراحی کرد دکتر معده اش رو کامل برداشت

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
صبوری کن...اگه بارداری کمتر غصه بخور که روی فرزندت تاثیر نذاره.سعی کن یه سرگرمی ،کلاسی چیزی برای خود ...

به جراحی نرسیدجلسات پرتو‌درمانیش‌خیلی خوب پیش رفت ولی تو‌بیمارستان‌بدنش ضعیف شده بود ویروس گرفت به ما گفتن بدنش عفونت پر شده ریه هاش تو‌بهترین بیمارستان نتونستن یه عفونت ساده رو از بین ببرن کاش هیچوقت نمیبردیمش بیمارستان همونطورتحمل‌میکرد

من😭😭😭😭

خوبی

من داغون شدم بخدا دیگه نمیتونم دلتنگم خیلی دلتنگ الان‌میخوایم‌بریم‌مزار قلبم داره یاد قد حالم بده

خوبی من داغون شدم بخدا دیگه نمیتونم دلتنگم خیلی دلتنگ الان‌میخوایم‌بریم‌مزار قلبم داره یاد قد حالم ...

اخه چه خوبی

روز پدر باشه و خودش نباااشه😭😭😭

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤