2777
2789

خدا رحمتشون کنه.عادت میکنی.اولش سخته.من هم فروردین که بیاد میشه ۲ سال که پدرم و از دست دادم.فردا می ریم سر مزار بابام و شیرینی میبریم خیرات.اونها هستن،از من و شما بیناتر وشنواتر وپروجودتر،فقط ما نمیبینیمشون.

۲۲ ساله داغونیش که فقط مال امشب و فردا شب نیست مال همه عمره

ولی امشب یجوری قلبم درد میکنه حس میکنم همین الان دوباره بهم‌خبر دادن چی شده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 🥺😔

سعی میکنم تو نی نی سایت و کتاب و ....باشم تا کلیپ های فضای مجازی و تیوی رو نبینم...

این روزها خیلی سخته....از عصر تو آشپزخونه فقط مشغول کارم...اگه یه دقیقه بیکار بشینم باز گریه میکنم و نفس تنگی و ....

من ۱۴ ساله پدرم فوت شده 

میترسم از روزایی ک منم بگن ۱۰سال شد دوست دارم نگذره زمان میترسم از اینده ای ک یاد بابام کم بشه متنفرم از اینده ای ک‌دیگه‌بابام‌نیست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم روحشون شاد  منم پدرم ۱۳ سال پیش فوت شدن  سخت میگذره درک میکنم

خیلی سخته خیلی سخت 

اصلا یجوری قلبم درد میکنه ب معنای واقعی وقتی خبر دادن بابام رفت حس کردم‌روحم رفت باهاش فقط جسمم مونده ب اجبار بچه هام‌زندگی کنم

خیلی سخته خیلی سخت  اصلا یجوری قلبم درد میکنه ب معنای واقعی وقتی خبر دادن بابام رفت حس کردم‌رو ...

عزیزدلم با تمام وجودم میدونم چه حسی داری ...میدونم هیچ حرفی نمیتونه آرومت کنه زمان هم که میگذره فقط باعث میشه به نبودشون عادت کنی ولی غم و انتظار همیشه می مونه😭

(:
خدا رحمتشون کنه.عادت میکنی.اولش سخته.من هم فروردین که بیاد میشه ۲ سال که پدرم و از دست دادم.فردا می ...

من میترسم ازاینکه عادت کنم من نمیخوام ب نبودش عادت کنم جونم‌بود عمرم بود😭تواین۶۰روز هرروزش خیلییییی بدتراز روز قبل شد

خیلییییییی سخته  من ۴ سال و ۷ ماهه ک ندارمش 🥺 همه‌گفتن به مرور زمان داغش و دردش کمرنگ میشه و ...

نه اصلا غمش کم نمیشه.دلتنگی آدمو خفه میکنه.اما من با این امید که روزی دوباره می بینمش با این دلتنگی کنار میام.و همینطور هرشب به شوق دیدنش تو رویاهام سرم و رو بالش میذارم...

من 🥺😔 سعی میکنم تو نی نی سایت و کتاب و ....باشم تا کلیپ های فضای مجازی و تیوی رو نبینم... این رو ...

از اول هفته حالم‌خیلی بدتر از روزای قبل بود کاش مزارش نزدیکم بود هرروز میرفتم پیشش ولی فاصله داره فقط۵شنبه میتونیم‌برم‌پیشش 

از غروب سعی کردم‌کمتر برم‌اینستا ولی قلبم جوری تیر میکشه حس میکنم الان برااول بهم‌خبر دادم‌بابام‌رفتته

نه اصلا غمش کم نمیشه.دلتنگی آدمو خفه میکنه.اما من با این امید که روزی دوباره می بینمش با این دلتنگی ...

دقیقااا من هر شب با این امید میخوابم ولیی خیلی وقته نیومده به خوابم

دختر تابستونی 🌿
من میترسم ازاینکه عادت کنم من نمیخوام ب نبودش عادت کنم جونم‌بود عمرم بود😭تواین۶۰روز هرروزش خیلییییی ...

😔😔

من یکی یه دونه ی بابام بودم و خیلی بابام و دوست داشتم اون هم به من خیلی علاقه داشت...

عزیزدلم با تمام وجودم میدونم چه حسی داری ...میدونم هیچ حرفی نمیتونه آرومت کنه زمان هم که میگذره فقط ...

اصلا عادی نمیشه نبودن پدر.یه جاهایی یقه تو میگیره.وقتی میبینی دخترهایی که پدر دارن و رابطه ی پدردختریشون رو میبینی یا مثلا بچه هایی که پدربزرگ دارن اما بچه ی تو نداره... انگار همه ی دنیا رو سرت آوار میشه 😢😢😔😔

2810