2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 27 پست
هنوز کوچکی بدنیا نیومده . چهار هفته مونده‌. یعنی میگی بدنیا لومد دوتاشو توی یه اتاق بذارم خودم برم پ ...

فعلا بزرگه رو بزار تنها باشه کنار همسرت باش بعد نوزاد به سلامتی اومد کنار تخت خودت بزار بازم خودت کنار شوهرت بخواب اصلا آدم کنار شوهرش میخوابه خوابش عمیق و راحته صبح انرژی بیشتری داره اینارو علم ثابت کرده کنار کسی که دوسش دارید بخوابید چقدر خوبه 

عزیزم جفتتون گناه دارید از حق خودتون نگذرید برای عادت‌های بیجا و زشت بچه ها شبها کنار شوهرت بخواب صب ...

درست نمیشن بزرگه حالا خوابش خوبه بچه کوچیکم هنوز بیداره هیچ تا صبح چند بار بیدار میشه به خدا نمیدونم چکارش کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست نمیشن بزرگه حالا خوابش خوبه بچه کوچیکم هنوز بیداره هیچ تا صبح چند بار بیدار میشه به خدا نمیدونم ...

جدی برخورد کن عزیزم حرف امشب من تو ذهنت بمونه اون بچه ها چند سال دیگه حتی حال دلت براشون مهم نیست اونجا میری سمت شوهرت میبینی اونم سرد شده بود و نبودت براش یکیه 

۸۰درصد مرد سمت کسی دیگه هم میره از همین جاها شروع میشه عزیزم پس خودتون نزارید 

جدی برخورد کن عزیزم حرف امشب من تو ذهنت بمونه اون بچه ها چند سال دیگه حتی حال دلت براشون مهم نیست او ...

به خدا میدونم چی میگی خودم اثرات جدا خوابیدن و دیدم همین که کلا یه حس نا امید خستگی افسردگی همیشه باهامه همش میگم شاید سال دیگه خوابه بچه درست بشه این کارو بکنم بشه 5سالش

به خدا میدونم چی میگی خودم اثرات جدا خوابیدن و دیدم همین که کلا یه حس نا امید خستگی افسردگی همیشه با ...

ته سال دیگه نه اگه زندگیتو دوست داری از فردا شروع کن به خودت بگو دیگه حتی گریه کنه کنارش نمیخوایم به بچه جدی بگو جای من اونجاست نه اینجا 

باشه حتما سعی خودمو میکنم ممنونم بابا راهنماییت

سعی نه عزیزم باید از فردا شب خیلی مرتب آراسته کنار شوهرت بخوابی بهش هم بگو این مدت جدا بودم همیشه آرزوم بود بیام اینجا چون کنار تو همه چی دارم همینکه حس کنم نزدیکم هستی آرومم 

به خدا شوهرم کلا میره تو اتاق درم قفل میکنه و میگه برو پیش بچه ها نکنه بلند شن

درو چرا قفل میکنه؟بله عزیزم ظاهرا تو اوج مادر بودنت خیلی چیزها رو از دست دادی از الان به حال خودت گریه کن 

خب چجوری حلش میکرد؟یعنی شما کوچیک بودی تو اتاقت تنها بودی و گریه میگردی؟ اینجوری که گناه داره بچه. ک ...

خو خیلی شبا بود ک مامانم صب پا میشد من کنار تخت رو زمین خواب بودم یا مثلا مجبور میشد بیاد تو اتاقم ولی دوباره می رفت 

درست نمیشن بزرگه حالا خوابش خوبه بچه کوچیکم هنوز بیداره هیچ تا صبح چند بار بیدار میشه به خدا نمیدونم ...

خوب باید بین خودتون و شوهرت تقسیم کنید البته ک بازم بچه بیشتر به مامانش نیاز داره 

همه ی انارو بهش گفتم. عاشق یه ست روتختی بود گفتم یک هفته تنها بخوابی برات میخریم. هفته ای یبارهم باب ...

مامانا خیلی مهربونن ولی باید تحکم کلام داشته باشن، نباید بهش اجازه بدی 

من خودم همین بودم تازه جیغ جیغو قهرکنم بودم