2777
2789
عنوان

چه هنرایی بلدین 😁خانومای هنرمند نی نی سایت بگید ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 66 پست

میکاپ بلدم 

بافتنی بلدم ( برای خودم شال گردن و کلاه بافتم)

مو بلدم ببیافم( انواع مدل ) 

زبان انگلیسی بلدم 

زبان استانبولی یکم بلدم 

اصلاح و ابرو برداشتن هم بلدم 

اشپزیمم عالیه 

کیک هم خیلی خوب می پزم ( سفارشی نه اما چند بار کیک تولد پختم برای خودمون ) 

کار با نمد و.. هم بلدم 

نقاشیمم بد نیست 

قلاب بافی بلدم 

راستی خیاطیمم خوبه 

دیگه از هنرام چی بگم ( سنم زیاد نیست فکر نکنید ۹۰ سالمه 😂) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله به هوش و ذکاوتت

عزیزممم مرسی از انرژی مثبت خوبت

ماااچ بهت😍😍😍

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
🤣 چون کارای خونه رو بزور انجام میدم

شما از اونایی ک انجام نمیدی ،اگه هم انجام بدی ب بهترین نحو ممکن انجامش میدی(چقدر انجام گفتم😆)

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
میکاپ بلدم بافتنی بلدم ( برای خودم شال گردن و کلاه بافتم)مو بلدم ببیافم( انواع مدل ) زبان انگلیسی بل ...

وای چه عالی پس حسابی از هر انگشتت هنر می باره خواهر ایکاش منم مثل تو شم کلا هنر چیز عالیه همه باید بلد  باشند ساده بی روح نباشیم