2777
2789

سوال خوبی نپرسیدی ، اخه اونیکه الان کاره ای شده ، حالا پزشک ، دارو ساز و ... الان تو نی نی سایت چرا باید پلاس باشن که کامنت بزارن مگه بیکارن 🤦‍♀️

در نتیجه همه نیگن با درس به هیچ جا نرسیدیم😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی من نمیخام ادمه بدم ولی بقیه میگن برو دانشگاه دودلم

حتما برو 

دانشگاه رفتن اصلا به سرکار رفتن به تفریح به مهارت آموزی لطمه نمیزنه عملا تایمای پرت زندگیت رو پر میکنه مثل صبح زودا ، مثل آخر هفته ها ، مثل تایمای بعد از عید که سکون و بی تحرکی خاصی تو زندگی همه هست

در حد یه باشگاه رفتن ببینش 

و در کنارش هر کاری دوست داری انجام بده

ولی مطمئن باشه همون مدرک یه جا دستتو میگیره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

وقت گذاشتن برای کاری که سودی برای آدم نداره عین ضرره. من شوهرم ارشد یکی از بهترین دانشگاه های دولتی و داره الان کارمنده و با حقوق کارمندی داریم زندگی می گذرونیم. شوهرم تو 30 سالگی استخدام شد . شوهرم میگه اگه دیپلمشو که گرفت میرفت عملگی و بنایی می کرد الان بساز بفشروشی چیزی شده بود.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)