2777
2789

مامانای باتجربه و گل لطفا کمکم کنید خواهرانه 

پسر ۶ ساله دارم‌.  خیلی کم صبر و حوصله هست زود پرخاشگری میکنه حتی حمله میکنه مارو بزنه . به خدا شب ها از فکرش داغونم یه چشمم خون شده از بس فکر و خیال میکنم . دوس ندارم باهاش جایی برم از بس که میترسم پرخاشگری کنه . تک فرزند هست 

با همسرم مشکلی ندارم یعنی تنش نیست در خانه . روانشناس هم فقط یه مشت حرف میزنن آخر راهکارهای بیهوده . تحت نظر دکتر بردم گفت اضطراب داره و دارو میدم بهش . فقط توروخدا خواهرانه بهم پیشنهاد معنوی و یه دعا و یا راهکاری بدید که نتیجه گرفتید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر۵ساله من بیش فعاله، یک ثانیه نمیشینه

از ساعتی ک از خواب پا میشه تو خونه میدوعه

تا وقتی بخابه، ساعت۱۰میخابونمش، انقد دعوا داریم چون صابخونه طبقه ی زیریه، پیش خودش فک میکنه من چقد بی عارم تذکر نمیدم ب بچم.ولی چ کنم کل روز حرص میخورم دعواش میکنم گوش نمیده، تصمیم گرفتم خونه همکف اجاره کنم😒

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
واقعا خدا به داد ما مادرایی که بچه بیش فعال دارن برسه

خیلی عصبی میشم و بعدش عذاب وجدان 😒

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

پسر من بیش فعال از نظر تحرکی نیست ولی فکر میکنم این پرخاشگری و عصبانیت یه شاخه از بیش فعالی باشه . چقدر بدبختیم ماها

چی میشد خدایا ماهم یه بچه نرمال داشتیم اینقدر گریه میکنم چشمام ضعیف شده