2777
2789
عنوان

معرفی دبستان خوب پسرانه در یزد

330 بازدید | 9 پست

باسلام   

دوستان پسر من  کلاس دوم ابتداییه  سال اینده  قرار هست در یزد ساکن  شویم  ‌مدرسه خوب  پسرانه در یزد میشناسید که  از از نظر درسی  و  محیط  خوب باشه  و‌خیلی  مذهبی هم نباشن

من  الان  در شهری هستم‌ در جنوب  کشور که  متاسفانه به دلیل  عدم  نظارت صحیح‌و‌ مدیریت ضعیف کادر مدرسه   پسرم  به طور کلی از مدرسه  زده شده  و‌هر روز  زخمی  و‌کبود میاد خونه  چون  اهل دعوا و‌کتکاری هم نیست و ارومه  بچه ها اذیتش میکنند  سر همین  موضوع  کلا میخوایم از این شهر بریم  و چون  یزد اقوام و‌اشنا داربم انتخابمون یزده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون  عزیزم  اندیشه سبز  دولتیه  یا غیر انتفاعی ؟ وکجای یزده?

غیر انتفاعی. میدان امام حسین  بلوار کوثر نزدیک راه آهن 

اگه فردا قرار نباشه بهتر از دیروزت باشه پس امروزت رو برای چی زنده ای؟
عزیزم پسرونه جوادالایمه وسما خوبه من پسرم سما میره 

پسر منم‌‌ ‌جنوب که هستیم  سما  میره  ولی  من راضی نبودم    اتفاقا شک داشتم  یزد سما بنویسمش یا نه   چون انتقالی از شعبات سما  به همدیگه راحت تره تا به  مدارس دیگه    حالا شما  گفتی  بهتر شد 

پسر منم‌‌ ‌جنوب که هستیم  سما  میره  ولی  من راضی نبودم    اتفاق ...

نه من خیلی راضی بودم فقط از معلم دوم خوب نبود که نیست حالا پسرتوون کلاس چندمه 

اگه بتونی جوادالئمه ببری بهتره من بامدیرش آشنا بودم ولی پسرم قبول نکرد چون از دوستاش جدامیشد