karbarghadimi مدیر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 4354 عنوان چیکار کنم وقتم به بطالت میگذره 😭نت میام کارای بیخود و... | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست از خودم بدم میاد 1402/11/02 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imsachli عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 833 ببین فک کن سه ساعت کار کنی درروز. بعد یه بچه شیطون داری و وقتتو میگیره و خودت هشت ماهه باشی و نت گر ... حس میکنم خسته شدی به نظرم یه کم به خودت زمان بده ذهن و فگرت رو اروم کن به خاطر بارداری و بچه داری هم هست من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی
m0020 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1400 جددددی؟؟؟؟؟ چی هست اسمش یادم نیس بنویسین نرم افزار مدیریت گوشی همچین چیزی
karbarghadimi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 4354 حس میکنم خسته شدی به نظرم یه کم به خودت زمان بده ذهن و فگرت رو اروم کن به خاطر ... چه جوری آروم شم .راه دورم هر شش ماه خونوادمو میبینم . خوب غذا نمیپزم بحاش نت گردی میکنم .به بچم خوب نمیرسم😭
imsachli عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 833 چه جوری آروم شم . راه دورم هر شش ماه خونوادمو میبینم . خوب غذا نمیپزم بحاش نت گردی میکنم . به بچم ... عزیزم واقعا درکت میکنم ببین یه تپلیکیشن هست به نام آرامیا اونو نصب کن و ازش استفاده کن دوره های آرامش ذهن داره و...و با یه مشاور صحبت کن من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی
karbarghadimi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 4354 عزیزم واقعا درکت میکنم ببین یه تپلیکیشن هست به نام آرامیا اونو نصب کن و ازش است ... ممنونم عزیزم آرومم .فقط همش خودمو گناه کار میدونم . بااینکه باردارم و کار هم میکنم باشگاه میرم غذا هم درست میکنه یه وعده در روز که خوشمزه نیست همش حس میکنم کافی نیستم .یکسره گوشی دستمه درصورتیکه یکی دوساعت کافیه😭
karbarghadimi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 4354 خب دیگه خیلی هم عالی آره ولی حس ناکافی بودن دارم بااینکه برای خودم خرج نمیکنم اصلا مگر ضروری مث ضدآفتاب هر شش ماه و...