2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هیچی یاد نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 36 پست
اره مرداد ۹۶هس.الان چندمه پسر شما .اول چ حدی بود

پسرمن الان کلاس سوم هست

ولی اون موقع که کلاس اول بود روزی صدبار به خودم لعنت میفرستادمش چرا بچه رو زود فرستادم کلاس اول ایکاش یکسال دیرتر میفرستادمش 

چون واقعا بچه بود خیییلی عذاب کشیدم تا کشیدمش بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحال مامانش  آرزوم بود بچم درس خون باش

شاید پسر شما هم توی یه چیز دیگه استعداد و توانایی داره،مگه همه چی درسه،الان فوق لیسانس داریم که شاگرد اول مدرسش بوده،، داره اسنپ کار میکنه

اشنا هم  داریم دیپلمم حتی  نداره و الان دارای  کارای ساختمونی میکنه و پول پارو میکنه و صاحب خونه و ماشین و همهه چی شده

ریاضیش عالیه گوشیم نمیدونم چرااا هنگ می‌کنه نمیتونم جوابتون بدم 

اگه ریاضیش واقعا خوبه جای نگرانی نیس. صبور باشید. از تمرین و تکراررخسته نشید. بدون اینکه منتظر نتیجه باشید تکرار کنید. حوصله و علاقه و پشتکارتونو از دست ندید.یروز رو غلتک میفته

برچسب ضعیف بهش نزنید ابدا. بهش باور داشته باشید. خیلی مهمه ها قلبا باورتونو از دست ندید که بچه اینو حس میکنه و مستقیم رو یادگیریش اثر داره اون بچه توانمند و باهوشه فقط سنش کمه یادگرفتنو بلد نیس. میدونی اون اصلا نمیدونه براچی باید یاد بگیره. یه دلیل ضعف کلاس اولی ها همینه. مغز باید احساس نیاز کنه که یادبگیره

اگه بیش فعاله و مشکل تمرکز داره، درس خوندناتون هدفمند باشه در جهت اینکه روی تمرکزش کار کنید. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
گفتم میگه خونه چ فایده باید جواب بده ک قبول بشه

خوب اون باید بچه رو ترغیب کنه تو مدرسه جواب بده.  اینجا بنظرم مقصر معلمه که نمیتونه استرس بچه رو کنترل کنه.  الان دیگه وسط ساله وکرنه بهتون میگفتم مدرسشو عوض کنین 

خوب اون باید بچه رو ترغیب کنه تو مدرسه جواب بده.  اینجا بنظرم مقصر معلمه که نمیتونه استرس بچه ر ...

۳۸تا دانش آموزن اصلا معلم نمیتونه ب بچه برسه .میگه پسرت قابل قبول هست 

اگه ریاضیش واقعا خوبه جای نگرانی نیس. صبور باشید. از تمرین و تکراررخسته نشید. بدون اینکه منتظر نتیجه ...

پسرم حفظ می‌کنه فقط وگرنه نمیدونه نشانه ترکیب چیه از شکل حفظ می‌کنه می‌نویسه درک نداره