استعداد و هوش افراد متفاوته
یه بار داشتم توی اینستا میچرخیدم ،دیدم پیام اومد برام از زن عموم که سلام چه طوری ؟ خوبی، پسرت خوبه ،چرا خونمون نمیای،دلمون برات تنگ شده و...
منم سلام علیک کردم و گفتم زن عمو بچه ها چه جورن ،یهو گفت دحتر عمو من زن عمو نیستم که دختر عموتم!!@ ببین تا چند دقیقه هنگ بودم گفتم شوخی میکنی ویس داد بهم و گفت مامانم نمیدونه پیام دادم
دختر عموی پنج سالم داشت باهام چت میکرد،بدون حتی یه حرف غلط املایی که بخوام شک کنم یه بچه پنج ساله بدون اینکه حتی هنوز مهد رفته داره باهام چت میکنه،، ماشاللههه هزار ماشالله خیلی باهوشش و تیزه
بعدا به زن عموم گفتم ،گفت اره پارسال توی کرونا اموزشا انلاین بود،،برای داداشش معلم درس میداد،اینم میشست نگاه میکرد و خودش یاد گرفته،ما اصلا بهش یاد ندادیم حروف و کلمه ها رو
اخر سال هم ازش فیلم گرفتن که داره کتاب میخونه و به معلم گفتن اینم ابجی دانش اموز که چهارسالشه و توی کلاسای انلاین بوده و خوندن نوشتن یاد گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣
یعنی از چهارسالگی روزنامه میخوند،مینوشت و...
الانم کلاس اوله جدول ضرب و همه چی رو حفظه
بر خلاف پسر من که کلاس هشتمه و خودموو کشتممم و هلاک کردم سر درس هاش،مشاوره بردم ،مدرسه غیرانتفاعی فرستادم و.... اما هنوززم جدول صرب و دیکته اش لنگ میزنه اما توی کارای فنی عالییههه،، بده کل خونه رو برات برق کشی کنه و ... اما درس اصلاااا علاقه و استعداد نداره
میخوام بگم به اموزش و .. نیست ،خودتم بکشی اما نخواد یا هوش و استعداد نداشته باشه درس رو یاد نمیگیره،،