2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هیچی یاد نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 36 پست
منکه تاپسرم بیفته رو روال مطمئنم میمیرم. دخترم عالیه اما پسرم دیوونم کرده

کلا پسرا خیلی دیرتر یاد میگیرن.  نمیدونم با این درسای ضعیف و افتضاحشون چطور در بزرگسالی آدمای موفقی میشن.  

خودم واقعا تصور نمیکردم داداشم با معدل ده و یازده به جایی برسه الان فوق لیسانس عمران داره پیمانکار شهرداریه از ما خواهرا که همش بیست و نوزده بودیم خیلی موفقتر و بهتره

برا همین من همیشه میگم نمیشه اینده رو از روی نمره ها و سیستم بچگی افراد پیش بینی کرد یهو میبینی از یک تنبل تنبل یک مهندس خوب و قابلی درومد😅

سنجشش چطور بود؟ متاسفانه بعضی بچه ها رو درست سنجش نمیکنن  البته امکانات تدریس خصوصی برای این ...

سنجش جواب داد خوب بود آره بگم مشکل یادگیری دارن عمم نیمه اولی ۹۶هس شش سالش بچس خیلی خ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا پسرا خیلی دیرتر یاد میگیرن.  نمیدونم با این درسای ضعیف و افتضاحشون چطور در بزرگسالی آدمای م ...

میدونی درسانسبت به قدیما خیلی سخت شده.مخصوصا که الان تو شش سالگی میرن اول مغزشون نمیکشه

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️

سلام وقت بخیر در مرحله اول باید حروف با نشانه ها را بشناسداگر در این مورد مشکل دارد 

مجله کتاب داستان و.. بگذارید تا نشانه ها مثلا دو شکل نشانه ب را با دو رنگ پیدا کنه دورش خط  بکشه و هرکدام یک خط بخونه و بنویسه. 

با نخود لوبیا عدس  خمیر بازی و .... نشانه ها را بسازه

مرحله بعد 

باید ترکیب ها مثل با دا یا سو سی و..را خوب یاد بگیره که اینها در دفتر تمرین بخونه و بنویسه

ستاره‌ی من آرزویی بود  که پر کشید و آسمانی شد
سلام وقت بخیر در مرحله اول باید حروف با نشانه ها را بشناسداگر در این مورد مشکل دارد  مجله کتاب ...

بخدا همه جور تمرین میکنم دیگه روانی شدم مثلا می یاد میدم باز فرداش می رو نمیدونه

ریاضیش عالیه گوشیم نمیدونم چرااا هنگ می‌کنه نمیتونم جوابتون بدم 

نگران نباش بقیه جیزاش به وقتش خوب میشه.  بهش فشار نیار که زده بشه از درس.  همینقدر که توی خونه خوبه یعنی بلده.  مهم نیست تو اون محیط شلوغ که معلوم نیست چه رفتاری با بچه دارن هم به خوبی خونه باشه.  

به معلمشون بگو توی خونه خوبه مشکلی نداره تو کلاس استرس مسگیره بهش بیشتر توجه کنه

تمامی ترکیب ها و نشانه ها روی کارتن و مقوا پنج سانتی بنویس و ازش بخواه ترکیب یا نشانه خاصی را نشان بدهد یا آن را بردارد و بخواند 

کلاس اول بیشترین تمرین باید درمنزل صورت گیرد تا آموخته ها  در ذهن دانش آموز ماندگار بشه البته  البته در کنار تدریس خوب 

ستاره‌ی من آرزویی بود  که پر کشید و آسمانی شد

استعداد و هوش افراد متفاوته

یه بار داشتم توی اینستا میچرخیدم ،دیدم پیام اومد برام از زن عموم که سلام چه طوری ؟ خوبی، پسرت خوبه ،چرا خونمون نمیای،دلمون برات تنگ شده و...

منم سلام علیک کردم و گفتم زن عمو بچه ها چه جورن ،یهو گفت دحتر عمو من زن عمو نیستم که دختر عموتم!!@ ببین تا چند دقیقه هنگ بودم گفتم شوخی میکنی ویس داد بهم و گفت مامانم نمیدونه پیام دادم

دختر عموی پنج سالم داشت باهام چت میکرد،بدون حتی یه حرف غلط املایی که بخوام شک کنم یه بچه پنج ساله بدون اینکه حتی هنوز مهد رفته داره باهام چت میکنه،، ماشاللههه هزار ماشالله خیلی باهوشش و تیزه

بعدا به زن عموم گفتم ،گفت اره پارسال توی  کرونا اموزشا انلاین بود،،برای داداشش معلم درس میداد،اینم میشست نگاه میکرد و خودش یاد گرفته،ما اصلا بهش یاد ندادیم  حروف و کلمه ها رو 

اخر سال هم ازش فیلم گرفتن که داره کتاب میخونه و به معلم گفتن اینم ابجی دانش اموز که چهارسالشه و توی کلاسای انلاین بوده و خوندن نوشتن یاد گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی از چهارسالگی روزنامه میخوند،مینوشت و...

الانم کلاس اوله جدول ضرب و همه چی رو حفظه

بر خلاف پسر من که کلاس هشتمه و خودموو کشتممم و هلاک کردم سر درس هاش،مشاوره بردم ،مدرسه غیرانتفاعی فرستادم و.... اما هنوززم جدول صرب و دیکته اش لنگ میزنه اما توی کارای فنی عالییههه،، بده کل خونه رو برات برق کشی کنه و ... اما درس اصلاااا علاقه و استعداد نداره

میخوام بگم به اموزش و .. نیست ،خودتم بکشی اما نخواد یا هوش و استعداد نداشته باشه درس رو یاد نمیگیره،،