2777
2789
عنوان

یاد دادن تمیزی به بچه

163 بازدید | 15 پست

مامانا بنظرتون بچه را چطوری میشه از بچگی عادت داد که مرتب و تمیز باشد و همش تمیز و خوشتیپ باشه بدون اینکه حساس بشه الان بچه دادشم تقریبا همینجوری تا حتی یکمی هم از حد نرمال حساس تر شده واسه تمیزی و خوشتیپ بودن الان ۵ سالشه ولی بنظرتون باید چکار کن بچگی بدون حساس شدند این مدلی بزرگ بشه ؟ 

وسواس پدر مادر به بچه منتقل میشه. صرفا نباید وسواسی باشن 

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه به پدر و مادرش نگاه میکنه 

پدر و مادری که تمیز و مرتب باشن ، بچه هم تمیز میشه 

گاهی هم باید به بچه‌ گوشزد کرد که وسایلشو مرتب کنه ، البته نه زیاد که بچه وسواس بگیره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

خودت باید یه کاریو انجام بدی نه که بچه رو زور کنی انجام بده. مثلا من قبل و بعد غذا خوردن دستمو میشورم الان پسرم دوسالشه بدون این که من بگم میگه دستمو بشور. یا بچه ۱۲ ساله دیدم سیب میخوره اشغالشو زمین میندازه تو خونه پسر من چیزی بخوره از دستشم بریزه جمع میکنه میبره تو سینک میریزه 

من تو بچگی خیلی حساس بودم الان به شدت وسواس دارم این کارو با بچه نکنید

من که بچه ندارم بچه دادشم خب هر چی یاد می‌گیرد از بابا و مامانش ولی خب بنظرم من خیلی خوبه ولی نباید حساس باشه که هست من دنبال راهکارم واسه بچه آیندم که تمیز باشه ولی خب حساس نباشه یعنی بنظرتون نمیشه؟ 

خب چطوری میشه تمیز باشه ولی وسواس نگیرد 

اینکه بهش فضای کثیف شدن یا نامرتب بودن رو هم بدیم. اینکه هی جیغ جیغ نکنیم سرش بگیم اینو بردار اینجارو تمیز کن یا دعواش کنیم سر اینجور چیزا ( یه مواقعی لازمه ولی نه همیشه )

کلا دیدی یه سری پدر مادرا عصبین سر این مسائل؟ سر کوچیکترین چیزا حساسیت نشون میدن؟ بچه استرس میگیره سر تمیزی و مرتب بودن. این کم کم تبدیل به وسواس میشه 

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
من که بچه ندارم بچه دادشم خب هر چی یاد می‌گیرد از بابا و مامانش ولی خب بنظرم من خیلی خوبه ولی نباید ...

عزیزم آدم حساس آخرش وسواس میشه پسرم ۱۳سالشه وسواس نیست ولی حساسه از چیزی که بدش میاد دست نمیزنه میگه کثیفه منم خیلی میترسم مثل خودم شه برا همون همش تو گوشش میخونم منو ببین اصلا زندگی نکردم هیچ وقت مثل من نشو شما هم به زن دادشت بگو بذار بچگیشو بکنه به وقتش یاد میگیره تمیزیو

خودت باید یه کاریو انجام بدی نه که بچه رو زور کنی انجام بده. مثلا من قبل و بعد غذا خوردن دستمو میشور ...

آخه من دیدم بیشتریا شکایت میکننه که بچه هاشون تمیز نیستند ولی خب یه کلاسی میرفتم  که همه شون بزرگسالان بودند ،  خیلی ناراضی هم بودند که بچه های ما  شلخته اند،  بعد خودشون به عنوان یه خانم بزرگ نظم اون کلاس را اصلا رعایت نمی‌کنند خیلی خنده دار بود  ولی خب غیر از الگو برداری صحیح دیگه چه راهی هست ؟ الان من همسرم اصلا نظم و تمیزی را رعایت نمی‌کنند من که نمیتونم بهش یاد بدم باید مادرش یادش میداد که نداده ولی از الان این شده دغدغه ام یه چیز دیگه هم دغدغه ام که شما چون بچه دو ساله دارید شاید درک کنید مثلا موقع خواب بچه دست و پام آدم  برد روی بچه   من بچه ندارم ولی نگرانمم از الان   

عزیزم آدم حساس آخرش وسواس میشه پسرم ۱۳سالشه وسواس نیست ولی حساسه از چیزی که بدش میاد دست نمیزنه میگه ...

بهشون گفتیم خودشونم پیشیمان اند ، نمیدونم ولی پسر ۱۳ ساله مگه اقتضای سنش نیست ، مثله خودمون که دختر بودیم تو سن نوجوانی روی مو لباس و بقیه چیزا احساس بودیم من خودم یه مدتی  گیر داده بودم به موهام که چرا رشدشون کمه تا حتی گریه هم می‌کردم ، ولی بعدش که بزرگتر شدم دیگه برام مهم نبودند ،  فکر نکنم پسرتون وسواس بگیردش ، من برادرزاده ام بیشتر به دادشم رفته وقتی بچه بود نزدیک دو ساله موهاش شونه میزد میگفت شونه نزنیم زشت میشی حتما باید شونه بزنی الان ملکه ذهنش شده خونه مامانم بودیم بعد شوهر من آمد من زودتر رفته بودم یهویی پرید که عمو میاد زشته موهاشو شونه زد کلی هم اسپر خوشبو کننده به خودش زد الان ۵ سالشه فکر نکنم اقتضای سنش باشه 

بهشون گفتیم خودشونم پیشیمان اند ، نمیدونم ولی پسر ۱۳ ساله مگه اقتضای سنش نیست ، مثله خودمون که دختر ...

والا نمیدونم هر چیه انشاالله وسواس نباشه خیلی میترسم اصلا دوست ندارم یکی مثل خودم بار بیاد 

بدبختی بچه ها از بزرگترا الگو میگیرن

2810