2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر ۸ سالم نمیسازن هر شب دعوا درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 80 پست
منم بهش میگم این کمبود محبت گرفته یکم نازشو بکش میگه کار نداشته باش باید تربیت شه 

شما به شوهرت یاد بده ک اگ به فکر تربیتشون بد دهنی نکنه پس فردا جلو صد تا فامیل حرفای باباشون تکرار کنن و سکه یه پول بشه

دهه ۶۰ یا اولای ۷۰ای ؟ اگه آره طبیعیه

نه عزیزم متولد ۷۸

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه مشکل از جای دیگه بوده  باید ریشه یابی بشه  خانم دکتر چیتا هستم ۲۴ ساعته در خدمت ...

😂جون خانوم دکتر

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اتفاقا پیامبر گفته از نمیدونم چی چی پدره که دختر تو خونه همسرش پریود بشه  دقیق یادم نیست اون ق ...

با اینکه این حرفا دروغ ولی گیریم درسته شما خدت عقل و منطق نداری که چنین چرتی رو قبول کنی؟من ۸ سالم بود فرق دختر و پسرو نمیفهمیدم ما قرن ۲۱ هستیم شما کدوم قرنین؟

بچتون دنبال جلب محبته

به جای اینکه مدام دستوری بهش بگینبگین بکن نکن بشین ساکت و ...

هر موقع شیطونی کرد بعلش کنید و فقط نوازشش کنید ببوسینش

یه مدت بگذره چندروزی بگذره خوب میشه عزیزم

عزیزم 

جدا از دخترت ،همسرتم نیاز به یه روانشناس داره.همسرتون داره بازخورد رفتار خودشو میبینن.

پیشنهاد میکنم شما تو دعواهاشون دخالت نکنین.مگر جاییکه همسرت دست رو بچه بلند می‌کنه،فقط دست بچه رو بگیر دورش کن.

با حرص خوردن و گریه کردن شما مشکلی حل نمیشه.احتمال اینکه پسرتون بعدا رفتار پدرش رو‌الگو‌ قرار بده زیاده.قبل اینکه یک نفر ،بشه دو‌نفر حتما تلاش کن مشکل حل بشه.

با همسر و دخترت جداگونه حرف بزن.هم خودت یکم نصیحتشون کن،هم مثل یه واسطه به هر کدوم از زبون اونیکی بگو‌ فلانی میگه خیلی دوست داره و از فلان کارت ناراحته.

من خودم دو تا نوجوون دارم.هر وقت با هم دعوا و قهر میکنن و بینشون اختلاف هست،با همین نوع واسطه گری صلح رو برقرار میکنم.ولی کار شما اساسی‌تره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️