2777
2789
ههههووووفففف اخلاق گند من برای خودم زندگی نمیکنم همش دیگران در اولویت بودند

اره. من 28 سالمه ی روز برای دل خودم زندگی نکردم

حتی شب عروسیم حواسم بود باهمه برقصم ک بشون خوش بگذره 

خودت ب عمق فاجعه پی ببر

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه امروز گفتم برم کوه یکم بعد گفتم بزار خواهرم اینام بیان  بعد گفتم بزار ی زنگ بزنم م ...

آخی منم ازته دل برات دلم سوخت چرا این همه فداکاری ؟براکی؟اوناحتی به فکرت نیستن و وظیفه میدونن این همه خوبی رو

اره. من 28 سالمه ی روز برای دل خودم زندگی نکردم حتی شب عروسیم حواسم بود باهمه برقصم ک بشون خوش بگذر ...

بدتر اینکه میدونیم مشکلمون چیه ولی باز ادامه میدیم

منم مثل تو از همه چیم برای همه میگدرم اخرم کسی منو ادم حساب نمیکنه همش خودمو مدیون دیگران میدونم

آخی منم ازته دل برات دلم سوخت چرا این همه فداکاری ؟براکی؟اوناحتی به فکرت نیستن و وظیفه میدونن این هم ...

رفتم بعد از ظهر کیف بخرم از ی کیف ابی روشن خوشگل خوشم اومد خریدم ی کیفم مشکی همون مدل برا خواهرم برداشتم

باهمون کیف ی مهمونی کوتاه رفتم و کلی قند تو دلم اب شد 

ازش حسابی خوشم اومده بود

شب برا شام رفتم خونه بابام کیفو دادم ب خواهرم

اولش ذوق کرد 

بعد خودشو لوس کرد ک چرا کیف تو زنجیر داره برامن نداره و فلان

نامادریم ب خواهرک گفت حس میکنم ابی بت بیشتر میاد

و من ابیه رو دادم ب خواهرم و مشکیه رو برداشتاز سر شب دلم بهونه کیف ابیه رو. میگیره و من سرزنشش میکنم خب مگه چیه 

مگه بچه ای 

عید ابی بخر

حالا مگه چی شده

اصن ب سن تو مشکی بیشتر میاداما دله دیگه

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
2810