2777
2789
عنوان

بیاید تجربه ی لاغریمو بهتون بگم شاید کمکی تونسته باشم کنم در حقتون :)

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 54 پست
ای ججونم مبارک باشه پا قدمش خیر باشه 

فدات عزیزدلم.من دیگه بچه نمیخواستم ،خیلی خورد تو ذوقم چون اندامم خیلی واسم مهم بود ولی از روزی که جواب آزمایشم مثبت شد چنان خیروبرکتی به زندگیم اورد که هنوز در حیرتم

اولا ک شما خیلی خوشگلی و احتیاج ب لاغری نداری(پروفایلت❤️) دوما با کالری شماری برنامه مانکن،زومبا تو ...

ممنون گل بابت اشتراک گذاری روشت،نگاهت زیباس     

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ روز 

ممنون مهربون که تجربت رو به اشتراک گذاشتی    

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

من ب تجربه چاقی نیاز دارم

چطور چاق شدین؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍
خوردیم😅

😂

نوش جان... رو من اثر نداره

بجز خوردن خانوادگی چاق هستید یا استعدادشو دارید یا ژن و.. 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍
آخه چاق شدن کاری نداره که  لاغر شدن سخته باور کن

برا من شده سخت ترین کار... یکم که بیشتر میخورم فقط شکم درست میکنم