2777
2789

...

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دونیم سالشه می‌خوابه بیشتر روزا ولی دخترم۴سالشه،نه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

اگه صبح زود بیدار میشه حتما بخوابونش که بعدظهر کلافه نشه و بد عنقی نکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

۴سالشه،از تقریبا بعد دوسالگی دیگ روزا نخوابید،،خودمم دوست ندارم بخوابه ک شب زود بخوابه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

پسرم سه سال و نیمشه، به خودش باشه که نمیخوابه ولی من ظهرا میخوابونمش چون واقعا منم به استراحت نیاز دارم و اون یه ساعت کارایی که نمیتونم موقع بیداریش انجام بدم رو انجام میدم، شب هم ساعت 11 ، 12 میخوابه

من دوتاشون ظهرمیخوابن یکی سه ساله یکی 9سالشه  شباهم 11،12میخوابن

خوبه شب باز زود میخوابن صب چند بیدار میشن؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)