2777
2789
عنوان

از اندامم خیلی بدم میاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 95 پست

منم مثه توام اسی😪

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکمرو فقط نون وبرنج میارن جلو نخور یه مدت جور میشی

پس چی بخوریم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
از کجا و چند خریره واقعا تاثیر داره که بخرم؟

از عطاری خواهرم گفت خیلی قیمت نداره والله گفت خوب بود

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
حالا من دربدر اینم ک بزرگشون کنم و بزرگ نمیشن😐

رآهی پیدا کردی به منم بگو😐

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://bnmod.ir/A?id=583388

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

2810