2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
دانشگاه فرهنگیان قبول بشمازدواج خوبی داشته باشمامتحان نهایی هارو خوب بدماین ترم معدلم خوب بشهبتونم د ...

ب امید خدا تلاش کن میرسی

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟میشه منم راهنمایی کنید خیلی دوست دارم باید چیکار کنم

با دل و جون عزیزم هر سوالی داری بپرس

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
خدایا میدونم همیشه نگاهت به زندگیم بودهولی این روزا دلم خیلی گرفته خودت خودم کن محتاجم به نگات

دل همه مون گرفته امشب برات دعا کردم

اونی که چشم انتظارشمو ببینم و اینکه بابام حالش خوب شه..

شفای پدرت ب دست امام زمان انشالله

اونی که چشم انتظارشمو ببینم و اینکه بابام حالش خوب شه..

پايان  چشم انتظاریت انشالله 

منو پسرم هم خونه دار بشیم و توخونه ی خودمون زندگی کنیم کنار سلامتی و آرامش🌹🤲

طلاق گرفتی؟

طلاقم ، آرزوست

اخه خیلی آرزو دارم نمیدونم کدومو بگم

مهم هاش بگو 

اونایش ک شبا قبل خواب بهشون فکر میکنی 

بزرگترین آرزوم که مرگه:)ولی امسال برا دوستم آرزو کردم حال دلش خوب شه از ته دل بخنده رابطمون خوب شه ل ...

اگه مرگ   انتخابی بود .... 

خیلیامون دکمه خاموش میزدیم براش 

ولی اجباره زندگی کنیم... تلاش کنیم تا حداقل سخت نگذره برامن