2777
2789
دخترم یه سال و سه ماهشه تازه هشت کیلو و نهصده تازه سه ماهه وزنش متوقف شده خیلی ناراحتم،اندازه یه جوجه فنچه صورتش ،بدغذاست واسه دندوناش یه ماه اسهال میشه و یه هفته دوهفته هیچی نمیخوره.شماها چکار کردین وزن بچتون رفت بالت،?توروخدا به منم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم،بچه ندارم وگرنه دریغ نمکردم،اما بنظرم واسه دندان طبیعی هست،شنیدم کم میکنن بچه ها،بستنی،سیب زمینی سرخی،میوه زیاد بده بهش،چون ویتامین ب بالا دارن اشتها باز میشه.
خدایا فقط خودت
مامان فاطمه پسرمنم الان۱۴ماهشه ده کیلوهه خوردنش بدنیست من بهش خیلی میرسم ولی به خانواده همسرم رفته ژنتیکی ریزجثه هستن ولی بزرگ که میشن هیکلی میشن مهم اینکه بچه سالم باشه وگرنه چاقی که مهم نیست
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
بعضی بچه ها کلا ریز نقشن اما در مورد شما که بچه تون انقدر ریزه حتما به دکتر مراجعه کنید آزمایشهای متابولیکی رو بدید و از مچ دستش عکس بگیرید الان علم پیشرفت کرده و میتونن قد بچه رو تا 10 سانتیمتر بدون هورمون افزایش بدن البته تا سن 6 سالگی وقت هست. پسر یکی از دوستام
دختر منم 15 ماهشه و نه کیلو نیمه نمیدونم دیگه باید چیکارشون کرو از صب تا شب یا دارم براش غذا درست میکنم یا دارم بهش غذا میدم کلا زندگیم الان خلاصه شده در غذای بچه
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
راستی هرچندماه یبارکه اوضاع دندون دراوردنش میشه کلا ازغذابدش میادواصلا نمیخوره ولی روزای عادی میخوره منم تو این روزا فقط بهش شیروبسکوییت یاتلیت شیر موز سرلاک تخم بلدرچین این چیزامیدم
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
2810