2777
2789
عنوان

کسایی ک تیرویید دارن بیان

129 بازدید | 11 پست

بچها من چند تا علائم دارم براتون میگم 

از پارسال ۱۰ کیلو وزنم اضافه شده

خسته ام  همیشه

پریوداپ تقریبا نامنظمه

صورتم خیلی تپل و بد شده 

بابا و مامانم فشار خون دارن و نمک کم مصرف میکنیم 

اینم بگم ک شنبه میخوام برم ازمایش تیرویید و

تا حالا ازمایش ندادم خون ازم میگیرن؟ 

اگر تیرویید داشته باشم تا همیشه باید قرص مصرف کنم؟

شما همچین علئمی داشتین

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آز دادم شنبه جوابش میاد منم دقیقا مثل تو 

آزمایشش چطوریه؟ 

خون میگیرن؟ من یکم ترس دارم ببخشید خیلی سوال میپرسم عزیزم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
موهات کم پشت و نازک نشده؟؟

چرا اینم هست 

موهام هم میزه هم نازک شده

اره ازمایش خون میدی 

هشت ساعت ناشتا باش 

بهتره شونزده ساعت قبل ازمایشم وعده غذایی خورده باشی

صبم ی ساعت قبل ازمایش بیدارشده باشی و فعالیت سنگین و پیاده روی تن نکنی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
آزمایشش چطوریه؟  خون میگیرن؟ من یکم ترس دارم ببخشید خیلی سوال میپرسم عزیزم

اره خون گرفتن .

من شک دارم کم کاری تیروئید داشته باشم .همش خستم اضافه وزن ..ینی تو یه سال شاید ۱۵ کیلو اضافه کردم .

خدایا بچه هامو برام نگه دار