2777
2789
فوت شدن

دقیقا این روزهادوست دارم بیهوش باشم وازدنیا چیزی نفهمم هرسال این موقع دنبال هدیه برای پدرم بودم امسال باید برم سر خاکش هیچ وقت شبی روکه ازخونه بردنش سردخونه یادم نمیره هدیه من که برای روزپدرخریده بودم تنش بود اخ بابا دردت به قلبم چطوری ۱۱ ماهه ندیدنت روتحمل کردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بابام بود دستشو میبوسیدم روزش رو تبریک میگفتم حالا باید برم به یه خروار خاک روز پدر رو تبریک بگم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
من چی بگم ک اصلا پدرمو یادم نیس هیچ خاطره ای از وقتی خودمو شناختم نداشتمش  کاش حداقل یه خاطره ...

خدا پدرت رو رحمت کنه 

همین خاطره ها میسورونه 

آخرین صداش 

آخرین لحظه ی دیدنش 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
کاش به حق امام علی پدر منم زیر خروار ها خاک بود روز پدر با دسته گل میرفتم سر مزارش

نمیتونم بی خود و بی دلیل قضاوتت کنم شاید واقعا از دستش ناراحت باشی اما میتونم بگم کاری نکن که بعد ها حسرتشو بخوری

اگه قابل بخششه ببخش و بهشون احترام بزار

نمیتونم بی خود و بی دلیل قضاوتت کنم شاید واقعا از دستش ناراحت باشی اما میتونم بگم کاری نکن که بعد ها ...

عزیزم بارها بخشیدم ولی پدرم در حق منو خواهرم و مادرم بزرگترین ظلم هارو کرد آبرویی برامون نمونده از من گذشت ولی دلم برای خواهر کوچیکم خونه💔

خدا پدرت رو رحمت کنه  همین خاطره ها میسورونه  آخرین صداش  آخرین لحظه ی دیدنش

مرسی عزیزم🖤حسرت هم سختهههه خیلییییی

من هنو با این سنم رابطه قشنگ پدردختری میبینم میگم کااااش منم تجربه میکردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم دور هستم، الان ۲ماه نرفتم، چند بار خوابشو دیدم

چندروز پیش توخواب، اومده بود ببرتم 

شاد و شنگول لباس پوشیدم سوار ماشینش شدم رفت سرکوچه نگه داشت،گفت زهرام،پسرت داره گریه میکنه،من تورو کجا ببرم پیاده شو برگرد 

چشام پشتش موند

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.