2777
2789
عنوان

دلم میخاد دماغمو عمل کنم اما....

235 بازدید | 21 پست

من اگه نخام غلو کنم دماغمو فاکتور کنم همه چیزم اوکیه لبم و صورتم چشمم ابروهام رنگ پوستم 

دماغم از رو برو خوبه باریکه از بغل رو فرم نیست 

با دماغ عملی چهرم بی نظیر میشع 

ولی الان با این دماغم ی چهره معمولی زیبا دارم 

مشکل مالی هم ندارم واسه عمل اما وسواس دارم جرات عمل ندارم ب دکترا اعتماد ندارم 

تو 21 سال عمرم فقط پیش دوتا دکتر میرم از عمل و آمپول و بخیه و فلان و... در حد مرگ میترسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان گفتی بقیه جاها زیباست دماغت رو عمل کن تا فرم چشم ولبتم خراب بشه  تفکر چن ماه پیش منو داری ...

بینی رو فرم چشم ولب تاثیر داره لب بالایی می‌ره بالا وصاف میشه وچشماهم عمق وجذابیتش رو از دست میده نکن پشیمون میشی

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
آهان گفتی بقیه جاها زیباست دماغت رو عمل کن تا فرم چشم ولبتم خراب بشه  تفکر چن ماه پیش منو داری ...

ببین هم از درد و بخیه و تامپون میترسم هم چون وسواس دارم میترسم از چهره جدیدم خوشم نیاد 

من چند روز پیش رفتم مشاوره منم مثل شما ام پشیمون شدم عمل کنم بنظزم ماها که خیلی ظاهرش بد نیست نباید عمل کنیم دکترا فقط به فکر پول هستن  بجای طبابت بیزینس راه انداختن

جالب اینجاست خیلس ها که اومده بودن پول عمل نداشتن یا وام میخواستن بگیرن یا طلا بفروشن یا قرض بگیرن و بیشتر اونها اصلا بینیشون مشکل بزرگی نداشت نقص خیلی کمی داشت بنظرم مشکل از اعتماد بنفس هست که دست به این کار میزنن چون بعد عمل خیلی بینی اسیب پذیر میشه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
من چند روز پیش رفتم مشاوره منم مثل شما ام پشیمون شدم عمل کنم بنظزم ماها که خیلی ظاهرش بد نیست نباید ...

ببین من اعتماد بنفس بالای دارم چون میدونم چهره زیبایی دارم که نقص‌ش فقط دماغمه

ولی میدونم عمل کنم زیبا تر میشم اما میترسم