2777
2789
عنوان

دلم میخاد دماغمو عمل کنم اما....

235 بازدید | 21 پست

من اگه نخام غلو کنم دماغمو فاکتور کنم همه چیزم اوکیه لبم و صورتم چشمم ابروهام رنگ پوستم 

دماغم از رو برو خوبه باریکه از بغل رو فرم نیست 

با دماغ عملی چهرم بی نظیر میشع 

ولی الان با این دماغم ی چهره معمولی زیبا دارم 

مشکل مالی هم ندارم واسه عمل اما وسواس دارم جرات عمل ندارم ب دکترا اعتماد ندارم 

تو 21 سال عمرم فقط پیش دوتا دکتر میرم از عمل و آمپول و بخیه و فلان و... در حد مرگ میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان گفتی بقیه جاها زیباست دماغت رو عمل کن تا فرم چشم ولبتم خراب بشه  تفکر چن ماه پیش منو داری ...

بینی رو فرم چشم ولب تاثیر داره لب بالایی می‌ره بالا وصاف میشه وچشماهم عمق وجذابیتش رو از دست میده نکن پشیمون میشی

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
آهان گفتی بقیه جاها زیباست دماغت رو عمل کن تا فرم چشم ولبتم خراب بشه  تفکر چن ماه پیش منو داری ...

ببین هم از درد و بخیه و تامپون میترسم هم چون وسواس دارم میترسم از چهره جدیدم خوشم نیاد 

من چند روز پیش رفتم مشاوره منم مثل شما ام پشیمون شدم عمل کنم بنظزم ماها که خیلی ظاهرش بد نیست نباید عمل کنیم دکترا فقط به فکر پول هستن  بجای طبابت بیزینس راه انداختن

جالب اینجاست خیلس ها که اومده بودن پول عمل نداشتن یا وام میخواستن بگیرن یا طلا بفروشن یا قرض بگیرن و بیشتر اونها اصلا بینیشون مشکل بزرگی نداشت نقص خیلی کمی داشت بنظرم مشکل از اعتماد بنفس هست که دست به این کار میزنن چون بعد عمل خیلی بینی اسیب پذیر میشه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
من چند روز پیش رفتم مشاوره منم مثل شما ام پشیمون شدم عمل کنم بنظزم ماها که خیلی ظاهرش بد نیست نباید ...

ببین من اعتماد بنفس بالای دارم چون میدونم چهره زیبایی دارم که نقص‌ش فقط دماغمه

ولی میدونم عمل کنم زیبا تر میشم اما میترسم