2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین تو دوراهی موندم

248 بازدید | 30 پست

امسال نهمم و تعیین رشته دارم شرایطی که دارم واقعا منو به شک انداخته 

معدلم هر یه سال هفتم و هشتم نهم خوب و۲۰ بوده پس همه رشته هارو میارم پس مشکلی ندارم 

من بین تجربی و ریاضی موندم 

هزینه ی کافی واسه کلاس رفتن ندارم تهش بتونم کتاب کمک درسی بگیرم 

می‌خوام سال اول حتما دانشگاه برم چون نمیتونم پشت کنکور بمونم گفتم که رشته ی ریاضی داوطلب کمتره میتونم برم مهندسی های مختلف بخونم از اون طرف همه میگن حیفه معدلت خوبه برو تجربی یکی از آشنا ها هم مهندسی میخونه می‌تونه کمکم کنه تو رشته ی ریاضی فیزیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه به هندسه علاقه داشتم قطعا میرفتم رشته ریاضی ، رشته های خیلی خوبی داره ک زود ب پول میرسی . و ...

خیلی ممنونم الان شما تجربی رفتین کنکور دادین؟تونستین اونی که خواستین بیارین؟

تو ایران متاسفانه برای مهندسی خانم کار سخت تر پیدا میشه، ولی اگه به مهاجرت و اینا فکر میکنی ریاضی خیلی بهتره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
خیلی ممنونم الان شما تجربی رفتین کنکور دادین؟تونستین اونی که خواستین بیارین؟

اره تجربیم یازدهمم هنوز ک کنکور ندادم ولی خب درسها واقعا سخته و بدون کلاس رفتن اصلا نمیشه جلو رفت ، من تا الانم با دیدن فیلم اموزشی خودمو کشوندم بالا و واسه تجربی باید سخت بخونی ، خیلی سخت باید وقت بزاری و تلاش کنی ، البته هیچ موفقیتی بدون زحمت بدست نمیاد اما ریاضی بنظرم بهتره ، چون خواهر من رفته ریاضی و میبینم ک راضیه و علاقه داره

و بنظرم بخون ازمون سمپاد شرکت کن برای قبولی تو مدرسه نمونه دولتی .

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...
تو ایران متاسفانه برای مهندسی خانم کار سخت تر پیدا میشه، ولی اگه به مهاجرت و اینا فکر میکنی ریاضی خی ...

دقیقا ولی بنظرم مهندسی و مدرک بهتر از هیچی نیاوردن و پشت کنکور موندن الکیه

دقیقا ولی بنظرم مهندسی و مدرک بهتر از هیچی نیاوردن و پشت کنکور موندن الکیه

آخه خب مدرک وقتی به درد نخوره واسه چی میخوای، حداقل از تجربی تو میدونی 4 سالم پشت کنکور بمونی بالاخره کار زیاد هست واست

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
آخه خب مدرک وقتی به درد نخوره واسه چی میخوای، حداقل از تجربی تو میدونی 4 سالم پشت کنکور بمونی بالاخر ...

هرکی اطرافم بوده درساشون خیلی خوب بوده تو تجربی هیچی نشدن دانشگاه پیام‌نور چرتوپرت خوندن 

ترجیح دادم یه بیکار فوق لیسانس باشم تا یه بیکار دیپلم