2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین تو دوراهی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست
هرکی اطرافم بوده درساشون خیلی خوب بوده تو تجربی هیچی نشدن دانشگاه پیام‌نور چرتوپرت خوندن  ترجی ...

از حرف زدنت مشخصه علاقت به ریاضی بیشتره، خب آدم باید دنبال علاقه خودش بره عزیزم کلا به این چیزا خیلی فکر نکن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از حرف زدنت مشخصه علاقت به ریاضی بیشتره، خب آدم باید دنبال علاقه خودش بره عزیزم کلا به این چیزا خیلی ...

انقدر هردوشو دوست دارم نمی‌دونم چیکار کنم یه ترس بدی از تجربی تو وجودمه

من خودم رشتم تجربی ولی شنیدم از ریاضی سخت تره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
درسته خیلی ممنونم از نظرت ❤️🙃

قربونت 💕

دنبال علاقت برو ، وقتی علاقه داشته باشی سختیشم به جون میخری 

من به زیست علاقه داشتم اومدم تجربی 

الانم با عشق میخونمش 

ولی به هندسه علاقه ندارم ولی مثلا خواهرم ک علاقه داره اون درسو با علاقه میخونه 

توعم ببین هندسه رو دوست داری یا زیستو 

پی دی اف شو کتابای سال دهم یازدهم دوازدهم زیست و هندسه رو دان کن ، ببین چجوره ، با کدوم اوکیی .

بعد اینکه تجربی ازین لحاظ سخته ک رقابت زیاده خب ، پس باید ریز بخونی ، دنبال چرای خیلی از مطالب باشی و تلاش کنی فراوان ازین لحاظ سخته نه سطح درسهاش .

درسهاش خوبه هر دو رشته و ادم بزرگتر شه عقلشم بیشتر میشه دیگه و تناسب دارن باهم.

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...
دنبال علاقت برو ، وقتی علاقه داشته باشی سختیشم به جون میخری  من به زیست علاقه داشتم اومدم تجرب ...

از لحاظ علاقه به هنر علاقه دارم ولی شدنی نیست🙂

باید بین بد و بدتر انتخاب کنم 

امیدوارم موفق باشین

از لحاظ علاقه به هنر علاقه دارم ولی شدنی نیست🙂 باید بین بد و بدتر انتخاب کنم  امیدوارم موفق ...

عزیزم منم همینطور بودم ولی خب بین ریاضی و تجربی ار کدوم ک علاقه داری انتخاب کن ، چون ک به هیچ کدومم علاقه نداری باز ببین زیست و بدن میتونی تحمل کنی یا ریاضی و اشکال هندسی و اثبات ، پس از مشاور مدرسه و اینترنت تحقیق لازم رو بکن .

همچنین شماعم موفق باشی😘❤

هردوش 😂🌝 مشاور مدرسه میگه فقط فنی برو😐💔 :)

😅😅 همه همینو میگن 

باز تحقیق لازمو از اینترنت بکن 

درس ریاضیت خوبه یا علومت ؟ 

جانور اینا دوس داری ؟

اثبات و هندسه و مثلثات چی ؟

😅😅 همه همینو میگن  باز تحقیق لازمو از اینترنت بکن  درس ریاضیت خوبه یا علومت ؟  ج ...

درسته 

اره هم ریاضی خوبه هم علوم عاشق زیستم و توانایی حل مسائل ریاضی رو به صورت ذهنی دارم 😂💔

درسته  اره هم ریاضی خوبه هم علوم عاشق زیستم و توانایی حل مسائل ریاضی رو به صورت ذهنی دارم 😂💔

تو قابلیت خوندن هر دو رو داری 

به سختیش فک نکن ، هر کدوم دوست داری بیا 

تو هر دوشم موفقی ☺☺