2777
2789

خود ترب رو میدونم معتبره

سایتایی ک معرفی میکنه منظورمه

مثلا هونر ک واس بندرعباسه کسی خرید کرده تاحالا

سلام

یه قسمت تاریخ به روز رسانی داره،اونجا رو حتما" نگاه کن،بعضی از قیمتها مال دو سال پیشه و پولت را به زحمت باید پس بگیری و یا قیمت دو برابر نرخ به روز شده باید پرداخت کنی،سعی کن نخری،قیمتهای به روز و هفتگی و گاهی ماهیانه حداکثر یک ماه قابل اطمینان هستن.موفق باشید.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید