2777
2789
عنوان

اس امپرازول برای نوزاد

3548 بازدید | 22 پست

مامانا دخترم رفلاکس پنهان داره دکتر بهش اس امپرازول داده یه هفته ای میشه شکمش دیر ب دیر کار میکنه و خیلی زور میزنه کسی میدونه واسه چیه کمکی بیومیل هم میدادم و پدی لاکت هم 5 قطره همه رو قطع کردم بچم داغون شده بس ک اذیت شده چیکار کنم شکمش کار کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروی رفلاکس همینه پودره منم چند ماهه دارم میدم اما شکم ربطی به این پودر نداره کلا یبوست داره 

چند ماهشه؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
47 روزشه

اگر خیلی شدیده ببر دکتر

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
47 روزشه

پدی لاکت رو قطع نکن بهش بده 

منم بچم مثل شما بود اما اس امپرازول براش تاثیر نداشت  برا برا شکمش خیلی اذیت شدم همیشه آخرش مجبور میشدم گوش پاکن بزنم از بس اذیت میشد شیش ماهش ک شد همه چیزش درست شد

پدی لاکت رو قطع نکن بهش بده  منم بچم مثل شما بود اما اس امپرازول براش تاثیر نداشت  برا بر ...

حقیقتا تصمیم گرفتم هیچ دارویی ندم عزیزم این چند وقت ک دارو میریختم تو حلقش هم پدر خودم دراومد هم بچم زجر کشید الان امروز هیچی ندادم اصلا بی تابی نکرده ولی اگه از این حالت یبس در بیاد پدی لاکت مدام میدم بهش

47 روزشه ولی چند تا تاپیک خونده بودم همه گفتن یبوست میاره

من دو سه ماهه دخترم داره میخوره یبوست نداره 

کسی میدونه پودر امپرازول تا کی باید بدیم؟