2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
باز شده که راه بره طبیعی بدون اذیت کردنش دهانه رحم باز میشه 

بس سعی میکنم بیشتر بیام برم ممنونم عزیزم 

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

از این توپای بزرگ داری تو خونه روشون بشین اروم پاشو خیلی سریع دهانه رحمت باز میشه ..فقط موقع زایمان دم و باز دمای عمیق یادت نره .در امان خدا

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز مهربونم  برای من با دل پاکت دعا میکنی؟

چشم انشالله ک خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

عزیزم امیدوارم خیلی زود توام از این تاپیک ها بزنی ب حق این ماه مبارک

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
خدا کمکت کنه عزیزم حضرت زهرا نگهدارت باشه🤲

خیلی خیلی ممنونم فدات بشم 

ن میخوام زود زایمان کنم

منم ۳۸هفته رفتم ماما میخواست بستری کنه با امپول فشار زایمان کنم ولی متخصص زنان گفت برو هر موقع دردت گرفت بیا رفتم یه هفته بعد دردم گرفت زایمان کردم راضی نشی به امپول درد فقط پیاده روی کن 

از این توپای بزرگ داری تو خونه روشون بشین اروم پاشو خیلی سریع دهانه رحمت باز میشه ..فقط موقع زایمان ...

باشه عزیزم مرسی

ب جای اینکه جیغ بزنی تمرکزت رو بزار تا زور زدن و نفسات

حتما عزیزم ممنون بابت توصیه های خواهرانت

منم ۳۸هفته رفتم ماما میخواست بستری کنه با امپول فشار زایمان کنم ولی متخصص زنان گفت برو هر موقع دردت ...

والا اونم خواست آمپول بزنه نزاشتم با رضایت شخصی مرخص شدم خدا کنه زودتر بیاد🥺

والا اونم خواست آمپول بزنه نزاشتم با رضایت شخصی مرخص شدم خدا کنه زودتر بیاد🥺

خوب کاری کردی ان شاءالله که زایمان راحتی داشته باشی کمرت رو زیر اب گرم ماساژ بده من شب خونریزی داشتم صبح رفتم بیمارستان معاینه کرد گف بیشتر راه رو رفتی یه ساعته بچه دنیا اومد البته من بچه سومم بود 

ممنونم ازت من یکبار مامان شدم 😞

اماشالله بازم میشی