2777
2789
عنوان

فرا رسیدن سال 1396 خورشیدی مبارک باد

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 23 پست
کاربران عزیز ساعت به علت اینکه سرور خارج از کشور است تغییر کرده. ترجیح میدیم تا فردا که ساعتها یکساعت به جلو کشیده میشه، به ساعت فعلی سایت دست نزنیم چون امکان جابه جایی در پستها و تاپیکها وجود داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم این شعر فلکلوریک رو می ذارم یه کم طولالنیه ولی بامزه اس: عید آمد و ما...لختیم هر چی به بابا گفتیم عیدی نداد به هیچکس کفش و لباس ندوختیم رفت سراغ قلک پول که نداشت طفلک بازم مثل قدیما همون دمبک و دستک: نه پول دارم ، نه پارتی نه ملکی، نه باغاتی قلک که پول نداره به من چه دخلی داره؟! گلدون و شمع و فنجون سینی و آینه شمعدون پول نمی­خواد این چیزا تو خونه هست فراوون سبزی باشه یا کاهو سیب زمینی یا آلو فرقی نداره خیلی شله زرد و سمنو! سکه خوب و ارزون پاک شده درب و داغون بی خیال مال دنیا یه پک بزن به قلیون! نه سنجد و نه ماهی نه سبزی و نه شاهی سرکه اگه نباشه تحویل نمیشه سالی؟! سنگ و زدم به شیشه بزغاله... گاو نمیشه حسنی دو چشمش بازه با حرف که خواب نمیشه خوش به حال فرنگیس پلو می خوره با دیس از پرخوری می ناله زده رو دست بلقیس مملی بی قواره از خوشگلی بیزاره بس که شیرینی خورده دایم تنش می خاره باباش یه حجره داره درست سر بازاره تو کار خوارو باره پول روی پول می زاره بابای من ولی بناست زمستونا بی کاره بعضی وقتا بی خودی از همه چی شکاره هر وقتم که بی کاره یه دفعه جوش میآره: پوله که پول می آره بازم بگو نواره؟! هاجستیم و واجستیم پولی چیزی نجستیم واسه لباس عیدی قلک ها رو شکستیم.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
گل دخترت یا پسر کاکل زریت دیگه بزرگ شده خیلی از وسایلش و اسباب بازی هاش دیگه بدردش نمی‌خورن جات تنگه 😳 میخواهی اونها رو بفروشی اونها رو رایگان تو کودک آنلاین آگهی کن .😍😍😍😍❤️ https://t.me/koodakeonline/733
عالی