2777
2789
عنوان

بی دقتی دخترم

320 بازدید | 15 پست

سلام به همگی خواستم یک مشکلی رو بینتون به اشتراک بزارم تا بتوونم از نظرات و توصیه های مفیدتون بهره مند شم . 

دخترم ۱۴ سالشه و کلاس هشتمه خیلی زیاد درس می خوونه روزی ۵ ساعت درس می خوونه و خیلی سخت تلاش می کنه برای آیندش‌. می خواد بره رشته تجربی ولی اصلاا دقت نداره حافظه خیلی خوبی داره و حتی همه چیز رو از سه سالگیش یادشه ولی خیلی فراموش کار و بی دقته به خاطر بی دقتی های شدیدش نمی تونه نمره خوبی بگیره با اینکه زیاد تلاش می کنه. البته استرسی هم هست . تو خونه برای من کنفرانس می ده یا ازش سوال می پرسم یا حتی ازش امتحان کتبی می گیرم خیلی عالیه ولی تو امتحاناتش اینجوری نیست معدلش بین ۱۹ تا ۱۹ و نیم از کلاس هفتم تا الان هست( مدرسشون  فرزانگان هست)  و خیلی گریه می کنه و ناراحته که از چرا دوستاش ازش بهتر هستن خیلی خودشو با بقیه مقایسه می کنه همیشه دوست داره نفر اول باشه چیکار کنه دقتش بره بالا و فراموش کار نباشه ؟

پسر کلاس سوم دقیقا همین مشکل باهاش دارم ت املا فقط تنها علطی ک داره نقطه نمیزاره😐

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

شما فعلا بگو رمز اینکه دختر پنج ساعت درس میخونه چیه ؟؟؟

دختر من سال اوله به زور  نیم ساعت بششینه بخونه ولی خدایی اگه اون نیم ساعتم دل بده به درساش نمرش عالی میشه 

ولی متاسفانه علاقه نداره و من رنج میکشم از اینکه بخواد ایندشو خراب کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباهاتش در آزمون ها برای بی دقتی هست یعنی کاملا بلده ولی بی دقتی می کنه یا سوال جا می زاره یا مثلا منفی و مثبت ها رو اشتباه می زاره یا جمع و منهای آخرشو بی دقتی می کنه یا صفر اعداد رو نمی زاره معلم ها هم ازش خیلی راضی هستن ولی می گن بی دقته 

پسر کلاس سوم دقیقا همین مشکل باهاش دارم ت املا فقط تنها علطی ک داره نقطه نمیزاره😐

😂😂وای منم بچه بودم نقطه نمیزاشتم دست خطمم بد بود

همین الانم برای خیلی چیزا اصلا نقطه نمیزارم نمیدونم چرا🥲😂💔هیچکس نمیتونه دست خطم رو بخونه 

😂😂وای منم بچه بودم نقطه نمیزاشتم دست خطمم بد بود همین الانم برای خیلی چیزا اصلا نقطه نمیزارم نمید ...

ن ت رو خدا😩

الان چندمی 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

دخترتون اولین مشکلش اینه خودشو با دیگران مقایسه میکنه(اگه اونا نمرشون بیشتره پس تلاششونم بیشتره)

دوم استرسی بودنشه

سوم اینکه چون بلده امتحان میزارن جلوش همه رو هول هول جواب میده وقتی تحویل میده اشتباهاتی داره درصورتی که اگر بلد هم باشه دوباره باید بشینه رو سوال فکرکنه با دقت بنویسه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

این مقایسه اصلا درست نیست بهش بگو هرکس درحد توانایی خودش درس میخونه و قرار نیس از بقیه بهتر باشه اون فقط باید تلاش کنه بهترین خودش باشه 

یعنی هر روز از دیروز خودش بهتر باشه و خودش رو با روزای قبل مقایسه کنه نه دیگران 

در مورد بی دقتی هم سر امتحان زود برگه شو نده چند دور مرور کنه وقتی از همه جوابا مطمئن شد برگه شو بده تو زود دادن برگه رقابت نداشته باشه با بقیه

اشتباهاتش در آزمون ها برای بی دقتی هست یعنی کاملا بلده ولی بی دقتی می کنه یا سوال جا می زاره یا مثلا ...

بهش بگو سر امتحان یک ربع آخر بذاره واسه چک کردن

یعنی دوباره از سوال اول بخونه و تو چک نویس تک به تک حل کنه تا مطمئن شه و جاهایی رو هم که اشتباه کرده رو اصلاح کنه

من حدس میزنم مشکل بی دقتی دختر شما همین چک نکردنش باشه ولی اگه یک بار دیگه سوالات و بررسی کنه اشکالاتش درمیاد

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
شما فعلا بگو رمز اینکه دختر پنج ساعت درس میخونه چیه ؟؟؟ دختر من سال اوله به زور  نیم ساعت بششی ...

خودش خیلی انگیزه برای درس خووندن داره خیلی هم درس خووندن رو دوست داره هفته ای یه بار می ره پیش مشاور مدرسشون مشاور مدرسشون بهش برنامه ریزی داده ازش خواسته هر روز ثبت کنه چقدر هر درس رو مطاله می کنه چقدر از موبایل استفاده می کنه چقدر فوق برنامه داره بعد براش چک می کنه غلط های برنامه ریزیش رو بهش می گه متسفانه خیلی هم وسواس خووندن داره هر درس رو سه چهار بار می خوونه برای امتحانات هر درس رو بالای ۳ یا ۴ دور می خووند خیلی دلش می سوزه همش می گه چرا من انقد درس می خوونم ۲۰ نمی شم 

بهش بگو سر امتحان یک ربع آخر بذاره واسه چک کردن یعنی دوباره از سوال اول بخونه و تو چک نویس تک به تک ...

بهش می گم می گه نفر آخر از جلسه امتحان میام بیرون ۳ دور چک می کنم ولی هیچ غلطی به چشمم نمیاد بعد امتحان تازه می فهمم چقدر بی دقتی داشتم ممنونم از توصیه مفیدتون

این مقایسه اصلا درست نیست بهش بگو هرکس درحد توانایی خودش درس میخونه و قرار نیس از بقیه بهتر باشه اون ...

ما هم بهش خیلی می گیم ولی می گه من نمی خوام از همه بدتر باشم همه از من باهوش تر هستن و بهترن من خنگم و ... حتی میان ترم ۱۷ شده بود الان ۱۹.۳۰ شده بهش می گم به پیشرفتت نگاه کن می گه نه چه فایده داره رتبم خوب نیست

دخترتون اولین مشکلش اینه خودشو با دیگران مقایسه میکنه(اگه اونا نمرشون بیشتره پس تلاششونم بیشتره) دو ...

بله متسفانه استرسش خیلی بیش از حد زیاده سر امتحان ریاضیشون حتی غش کرد زنگ زدن بریم مدرسه و بی دقتی هایی که داره فقط تو امتحانات نیستن تو همه چیز بی دقتی داره همش وسایلشو گم می کنه وسایلشو جا می زاره تو خونه یا مدرسه یا جایی کار هاشو نصفه نیمه انجام می ده  چیزی رو بهش می گیم اشتباه و نصفه انجام می ده خیلی کار های پیش پا افتاده و روزمرگی رو اشتباه و نصفه انجام می ده و کلی بی دقتی دیگه

بله متسفانه استرسش خیلی بیش از حد زیاده سر امتحان ریاضیشون حتی غش کرد زنگ زدن بریم مدرسه و بی دقتی ه ...

چی بگم والا انشاالله که درست شه یخورده بیشتر حواسشو جمع کنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
ما هم بهش خیلی می گیم ولی می گه من نمی خوام از همه بدتر باشم همه از من باهوش تر هستن و بهترن من خنگم ...

😐ای وای چه حرفیه بیشتر باهاش صحبت کنید

یعنی چی من خنگم بقیه باهوشن اخه هرکس باید به استعداد و توانایی های خودش نگاه کنه 

صد البته اونی ک تلاش و پشتکار زیادی داره از کسی ک هوش بالایی داره ولی بهره نمیبره موفق تره