2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست
بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چو ...

روانشناستون با همين يه جمله نشون ميده هيچي حاليش نيست 

وقتي به بچه ميگي اينجا ايرانه  هميشه اين حس تحقير و تنفر از كشوري كه مجبوره يه مقدار از عمرش يا همش رو داخلش بگذرونه بهش ميدي 

شما و روانشناستون بيشتر از اين طفل معصوم نياز به مشاوره دارين بچه اينهمه بايد و نبايد نميخواد اين ور ميگين نزن شكايت ميكنه يه چيز ديگه ميگين خب شكايت زيادي هم نشون ميده بچه نميتونه اصلا از خودش دفاع كنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناستون با همين يه جمله نشون ميده هيچي حاليش نيست  وقتي به بچه ميگي اينجا ايرانه  همي ...

کسی که درس خونده سالها حالیش نیست اما ما که هرکدوم هیچ علمی نداریم از دیشب میگیم اشتباه گفته چون مخالف عقاید ملی گرایی مون هست حقیقت تلخه اینجا هم خوب از دیشب متوجه شدم جامعه شرایطتش چطوریه و بیشتر حرف اون دوتا روانشناس و روانپزشک تایید میشه البته من از اول یاد دادم بدون خشونت راهش رو بره الانم فقط میگه که دیگران بهش آسیب میزنن ولی حتی مدرسه نمیخواد بشنوه و در نهایت بازم باید با مشاوره با روانشناسش برگردیم به جواب دادن اما کنترل شده

مدارس اتفاقا احتیاج دارن به مشاوره چون من چیزی بهش نگفتم حتی متوجه نشدین مشکل کجاست فقط یک کلمه رو از اول تاپیک شما و هم فکراتون دارید می‌زنید که چرا اینجوری گفته ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو کوچمون یه پسره هست بچه هارو میزنه یبار من حواسم نبود دیدم از لباس پسرم گرفته نشونده زمین پسرمم دا ...

شما هم حتما ببر پیش مشاور روانشناس تا راه کار بده چون بچه آروم و صلح طلب به درد جامعه ایران نمیخوره چیزی که دارم میبینم یک مدل بچه تربیت میکنن بعضی ها فقط بجنگه و بزنه جز این باشه عزت نفس نداره و لوسه و ....زیاد درباره پسرم می‌شنوم اینجا هم گفتن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
شما هم حتما ببر پیش مشاور روانشناس تا راه کار بده چون بچه آروم و صلح طلب به درد جامعه ایران نمیخوره ...

بله انگار متاسفانه همینطوره پسر من 4سالشه اون بچه دوسال بزرگتر از پسرمه فقط پسرم نه همه بچه های کوچه رو میزنه یکم وحشیه فحش های بد میده برگشت به پسرم گفت نیا تو کوچه پسرم از ترسش اومد پشتم قایم شد گفتم منو ببین مگه کوچه باباته به تو چه دلم واسه پسرم سوخت 

من حوصله بحث بیشتر ندارم دوتا خانم اول تاپیک اومدن به خاطر حرف من و نظرم راجع به جامعه ایران که حقیقتی تلخه تاپیک رو به بیراهه کشوندن کاری که تو اکثر تاپیکها دیدم انجام میدن بقیه هم روی جواب من به اونا به جای راه کار دادن فقط روانشناس که داره علمی و اصولی برخورد میکنه رو زیر سوال بردن در نهایت اینجا ایران و تربیت متفاوت با چیزی که توجوامع دیگه هست 

تاپیک رو قفل میکنم اگر کسی اومد و دید بسته و نتونست جواب بده پیشاپیش معذرت خواهی میکنم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو