2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست

وا چه ربطی به ایران داشت ، خب اخلاقش همینه ، پسر منم نمیزنه ، بچه ها خودشون بلدن از پس هم بر بیان ، دختلت نکن فقط دورادور نظارت داسته باش ، خبر چینی خوب نیست، اینطوری کسی باهاش دوست نمیشه که ، بهش یاد بده با بچه هایبی ادب دوست نشه، پسرم ۶ سالشه بهش گفتم خدا این چشم و گوش و دهن رو داده باهاش خرفهای خوب بزنیم چیزهای خوب ببینیم و گوش کنیم‌ اگه دوستات حرف بدی زدن از کنارشون برو تا صداشونو نشنوی ، اگه زدن محکم بگو ایندفعه بخشیدمت اگه یه بار دیگه بزنی منم میزنمت، خب اون طرف مقابلم حساب کار دستش میاد که دیگه کاری به پسرم نداشته باشه ، البته پسرم اهل زدن نیست این حرفش فقط تهدیده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

باید یاد بدین جلوی ناحقی بیاسته و از خودش دفاع کنه خودش نباید دعوا راه بی‌اندازه ولی جلوی زورگویی همبیاسته و حرفشو بزنه اینجوری تو سری خور می شه و اذیت می شه و اینکه به جای اینکه هی به معلم بگه خودش حل کنه حالا با خوبی و مهربانی و دوست شدن 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ب بچه ی کللس اولی اینجور گفتی ک اینجا ایرانه و...؟؟؟عجببب

بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چون هزار تا برچسب میخوری 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نباید بزنه من پارسال حداقل سه ماه وقت گذاشتم که جواب دیگران رو با زدن نده

اشتباه کردی

قرار نیست وحشی باشه

قراره دفاع کنه از خودش

با این باید نبایدا یه پسر بچه ننه و لوس و تو سری خور تربیت میکنی که تو جامعه مداااام آسیب میبینه

هر چیزی در حد تعادلش خوبه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

میشه بگی چرا پیش دبستانی که بود بردیش روانشناس؟ چون بهت گفتن کنترل خشم بلد نیس بردیش؟بعد به اونایی که میزدنش چی گفتن؟ خب وقتی زدنش بشینه نگاشون کنه؟ الان این بچه بزنه یا نزنه بالاخره؟ 

بهش گفتی اینجا ایرانه بزنن باید تحمل کنی؟؟؟؟ چرا هر چیزی رو به ایران ربط میدی در ضمن بچه تو این مح ...

چون اگر تو مدارس خارج از ایران بود اجازه نمیدادن کسی قلدری کنه بزنه بعد بچه ای که کتک خورده اعتراض کرده نزده بشه آدم بد ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

اون حرفت هم اشتباهه 

احتمالا خودت هم خیلی مهربون و دلسوزی 

پسر من همیشه از دونفر کتک میخورد یعنی جلوی من هم انقدر وقیح شده بودند 

بالاخره بعد از یه سال تمرین شوهرم باهاش، امسال هفته اول کسی زده اونو چند بار تذکر داده بعد زده به پای پسره 

تو خونه هم همینه الان دوستش بی احترامی میکنه و می زنه این هم تا نزنه دست بردار نیست 

به بچه هیچوقت نگو نزنه بگو باید جواب اشتباهش و بدی تا دفعه دیگه بهت بی احترامی نکنه 

مثلا دستش و محکم بگیره بگه تو حق نداری منو بزنی 

من هم بچه بودم انقدر اذیتم میکردن  

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چو ...

😐😐😐😐😐😐روانشناس میبری لااقل یه کار درست ببر..این چه حرف مفتی بوده زده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا گفتید نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طبیعی ترین حق بچتون بود  جواب زدن ،زدنه  البته ما به شاگرد ...

چون پارسال مدرسه اش دایم میگفت کنترل خشم بلد نیست چرا جواب میده و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چو ...

روانشناسه خودش یه روانشناس لازم داشته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گاهی لازمه بچه از خودش دفاع کنه مخصوص مدارس دولتی اگه نمیزنه لاقل نذاره بزننش

اینجا غیر انتفاعی هست نمیتونن به ۱۰ نفر بگن نزنن به اون که جواب نمیده کار دارن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چون اگر تو مدارس خارج از ایران بود اجازه نمیدادن کسی قلدری کنه بزنه بعد بچه ای که کتک خورده اعتراض ک ...

شما مگه تو مدارس خارج بودی؟؟

اونجام این برنامه ها هست

توفیلما همه مشخصه

منم روانشناس بردم 

در دوره هاش شرکت کردم،

آخه پسرم کتک میخورد و فقط گریه میکرد

خیلی وقتها حتی به منم نمی‌گفت از زبون بچه ها می‌شنیدم.

روانشناس خواسته بود که بچم دست طرفش بگیره و  بگه نزن،زدن کار خوبی نیست.

آخرش به این نتیجه رسیدم اگر کسی زد باید بزنیش 

وگرنه فکر می‌کنه ضعیفی

بله متاسفانه اینجا ایرانه و بعضی ها حتی فارسی هم نمی‌فهمن

به مامان بچه میگفتم پسرت تو کلاس پسرم میزنه

مامان بی شعور حتی از طرف خودش یک عذر خواهی هم نکرد.

که بگه ببخشید تکرار نمیشه 

یا اونیکیش همینطوری راه میره ،بچه ها رو با دست میزنه یا براشون پیش پایی میگیره

این یکی هم مامان بی خیالی داره،

وقتی مادر اینه چه انتظاری از تربیت بچه اش داشته باشم

منم پسرم میگه بچه ها میزنن همسرم تابستان کلاس دفاع شخصی نوشت از خودش دفاع میکنه بهتر شده

این دفاع میکرد والا ولی مدرسه اش نمیدونید چی میکردن 

هرچی آرزوی خوب مال تو