2777
2789
عنوان

بچه ها میشه این عکس رو ببینید +عکس

211 بازدید | 26 پست

من این علائمی که تیک زدم رو دارم

همیشه قرص منظم شدن پریودم رو میخوردم ۳-۴روزه پریود میشدم الان ۶ روز شده پریود نشدم

ولی هفته پیش رفتم سونوگرافی دکتر چیزی نگفت

بنظرتون باردارم؟

حالت تهوع و بی میلی منو کشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز از موعدت گذشته؟؟ 

اوایلش با سونو که معلوم نمیشه😐

اول از هورمون ها میفهمن

حالا یا آزمایش یا بیبی چک

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

عزیزم من خودم بی بی چکم منفی بودولی ازمایش خون مثبت شدحتماازمایش خون بده شایدم بدنت تغییرات هورمونی داره اینطوری شدین بازم حتماازمایش بدین.تا ده روزازموعدهم بگذره ایرادنداره بعدده روز بی بی بزنین یاازمایش بدین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
۲-۳روز بشدت بی حالم و تهوع دارم شکمم پر از نفخ و درده

چرا آزمایش نمیدی؟ 

یا اینکه صبر کن چند روز دیگه دوباره بیبی چک بزن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
۲-۳روز بشدت بی حالم و تهوع دارم شکمم پر از نفخ و درده

دوفاستون خوردی؟؟؟منم همیشه دوفاستون وقتی میخورم ۴مین روز پریود میشم ولی الان ۶مین روز نشدم وتست امروز زدم منفی شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکرت
نه آخر شب امتحان کردم صبح زود باید امتحان کنی؟

میگن صبح زود بهتره

صبح زود که بیدار میشی بری توالت امتحان کن 

بعد اگه باز منفی شد تا چند روز صبر کن اگه خبری نشد برو ازمایش خون

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :”)
سلام. والا بنظرم اون چیزایی که نوشته و چیزایی که شما تیک زدی در بسیاری از افراد ممکنه وجود داشته باش ...

جسارتا شما باردار میشین!؟ 

قطعا خیر!!! 

پس لطفا تاپیک رو ترک کنید! 

عزیزم من خودم بی بی چکم منفی بودولی ازمایش خون مثبت شدحتماازمایش خون بده شایدم بدنت تغییرات هورمونی ...

علازم داشتی عزیزم؟

چندروز از پریودت گذشته بود؟

جسارتا شما باردار میشین!؟  قطعا خیر!!!  پس لطفا تاپیک رو ترک کنید!

خیرررر. ولی سه فرزنددارم و کلی ازین آزمایشگاهها و سونوگرافی ها و.... من رو بهتر از شما و دکترها میدونم. البته قصدم خیر بود. سپاس

2810