2777
2789
عنوان

تلویزیون دیدن کودک

459 بازدید | 16 پست

سلام‌پسرم ۲۰ ماهشه همیشه میخواد تلویزیون ببینه بازی هم میکنم باهاش ولی اینکه‌میگن‌ اصلا نباید ببینه اینجوری نیست خوابش با تلویزیون هست بازی هم‌نهایتش نیم ساعت روزی بالای ۶ ساعت حساب‌کردن تلویزیون میبینه حالا حسابی عذاب وجدان گرفتم‌ دیشب تا صبح گریه کردم همش فکر میکنم مادر خوبی نیستم 

پل کن بابا بچه های به سن پسر تو الن سرشون تو گوشیه بزار ببینه فقط زیاد نزدیک نره ررنامه های تو قالب شعر براش بزار که اموزنده باشه اگه ماهواره داری جم کیدز خیلی خوبه

تو لیوان کسی دریا نریز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین برو تو سایت دو زبانه شو یه اکانت باز کن اشتراک بخر خیلیم ارزونه سه ماهش ۱۳۰ تومنه براش برنامه هاشو پخش کن چند تا مزیت داره ، اول از همه پسرت دو زبانه میشه و مثل زبان مادریش انگلیسی رو حرف میزنه دوم اینکه برنامه کودکاش فی.لتر شده هست و مناسب سن کودک و هم اینکه رفتارای بد یاد بچه نمیده اتفاقا آموزنده هست و اطلاعات عمومی بچه میره بالا راجع به حیوانات کشورا و کلی چیز دیگه من از وقتی شش ماهه باردار بودم با فایلای صوتیش شروع کردم دوستم دخترش الان یازده سالشه مثل بلبل انگلیسی صحبت میکنه و کتاب میخونه 

ببین برو تو سایت دو زبانه شو یه اکانت باز کن اشتراک بخر خیلیم ارزونه سه ماهش ۱۳۰ تومنه براش برنامه ه ...

لینک سایتش لطفا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ببین برو تو سایت دو زبانه شو یه اکانت باز کن اشتراک بخر خیلیم ارزونه سه ماهش ۱۳۰ تومنه براش برنامه ه ...

میگن تلوزیون دیدن بچه زیر دوسال باعث میشه بچه حرف نزنه

منم متاسفانه بچه یک ساله م از پنج ماهگی نگاه می‌کرده تا الان 

آنقدر ناراحتم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
https://dozabaneh.com/ پیج دکتر امینی رو هم اگه تونستی یه سر بزن یه سری نکات داره که باید رعایت کنی ...

ممنون

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
میگن تلوزیون دیدن بچه زیر دوسال باعث میشه بچه حرف نزنه منم متاسفانه بچه یک ساله م از پنج ماهگی ن ...

پسرمن الان پونزده ماهشه و کلماتی مثل بچه ، نکن،نه ، مامان ،بابا . . . میگه دکتر امینی تو‌یکی از لایواش میگفت روزی سه چهار ساعت باید در معرض باشه یعنی فقط صداشو بشنوه هم کافیه و حتی میگفت اینکه میخکوب بشینه پای تی وی بده و در کنارش باید با بچه فارسی حرف زد براش کتاب خوند و اهنگای کودکانه فارسی پخش کنید که از فارسی عقب نمونه 

عزیزم من پسردایی همینطور بود الان یک کلمه حرف هم نمیزنه ۵ سالشه چون مامانش شاغل بود و بچه پیش کس دی ...

ربطی نداره من هم دخترم هم پسرم از بچگی هیچ محدودیتی برای دیدن کارتون نداشتن کلی هم کارتون های کوکوملون انگلیسی نگاه می کردن دخترم ۵ سالشه عین بلبل حرف میزنه اتفاقا خیلی از کلمه های انگلیسی رو هم بلده پسرمم ماه بعد دوسالش تموم میشه اونم اکثر کلمه ها رو بلده و میگه این تاخیر در کلام پسر دایی تون احتمالا منشا دیگه داشته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ربطی نداره من هم دخترم هم پسرم از بچگی هیچ محدودیتی برای دیدن کارتون نداشتن کلی هم کارتون های کوکومل ...

عزیزم من نمی‌دونم شما درس خوندید یا اون فردی که گفتار درمانی انجام میدن!

وقتی ما میگیم با کارتون زبان انگلیسی بچه دچار دیر حرف زدن میشه قرار نیست همه بچه ها همین باشند که این بر همه صدق نمیکنه 

چون بچه شما اینطوری نشده دلیل نمیشه یه بچه ی دیگه که ببینه دچار این مشکل نشه!

اگر کمی جست و جو کنید یکی از علت های دیر حرف زدن بچه ها همین موضوع هست تا زبان مادری رو یاد نگرفتند مادر شروع می‌کنه به کارتون زبان انگلیسی گذاشتند.

2810