2777
2789
عنوان

حس و حال یک رحم اجاره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8598 بازدید | 79 پست

واقعا کار قحطیه که آدم این کارو کنه؟ حالا فحشم میدین ولی واقعا کار قحطی که نیومده که آدم بزنه تن و بدن خودشو داغون کنه که چی  افسرده کننده هست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هنوزنزاییدی فک میکنی راحته من که باپایدخودم رفتم واسه زایمان زمینوزمانو فحش میدادم هیچ چیزی سخت تراز ...

😭😭😭😭اره خودمم میترسم اتفاقا دیگ تو ذهنم اینجور نیت کردم اگ تواناییشو داشتم 

وگرنه ب شدت ترسوام و هر شب کابوس زایمان میبینم 

نگفتم راحته 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقن؟خب تکلیف اونایی ک دوس دارن مامان شن ولی نمیتونن چیه  اینم یه علمی هست ک خداوند ب بشر داده ...

خدا علم ساخت بمب اتمی هم به بشر داده

۹ ماه بدن یک زنو میخری تا بهت بچه بده شاید قانونی باشه ولی غیر اخلاقیه بیرحمانس‌

من با هوس دل پولدارا کاری ندارم

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

دوستانی که درمورد تجربه ام می‌پرسید

بارداری با IVF به خصوص به عنوان رحم جایگزین اصلا شبیه به بارداری عادی نیست 

قبل از هر چیزی کاملا از نداشتن عفونت واژن ادرار مطمئن بشید چون وجودش پروسه عکس و سونو رو دردناک میکنه و احتمال موندن جنین رو کم میکنه

توی پروسه آزمایش ها و سونو تا انتقال رحم رو با دمنوش رازیانه کاچی گرم کنید

روز انتقال استرس نداشته باشید تا جایی که ممکن بود دراز کشیده باشید انتقال بیهوشی و سری نداره نیاز به ناشتا بودن نیست با مثانه نیمه پر برید روی تخت بعد از انتقال تا سه روز استراحت مطلق باشید فقط سرویس بهداشتی برید و از توالت فرنگی استفاده کنید هیچ خوراکی به صورت قطع روی گرفتن یا نگرفتن انتقال تاثیر نداره فقط مواد غذایی مثل سویا لوبیا سبز بخار پز نشاسته باعث افزایش ضخامت رحم میشه

دارو ها بستگی به دکتر داره ولی صد درصد تزریق عضلانی پروژسترون و زیر جلدی انوکساپارین دارید برای آبسه نکردن جای آمپول من یه حوله روی باسن میزاشتم و با اتو داغ روی باسنم میکشیدم نمیگم اصلا جاشون سفت نشد ولی خب خیلی این روش کمک کرد و درضمن اصلا فکر جیب گیرنده رو نکنید آمپول هارو دوتا یکی نکنید من عذابشو کشیدم شما با خودتون این کارو نکنید

قرص استرادیول مهم ترین قرص به هیچ وجه قبول نکنید ایرانی بخورید حتما بگید خارجی تهیه کنن

بازم اگر کسی سوالی داره بپرسه

خدا علم ساخت بمب اتمی هم به بشر داده ۹ ماه بدن یک زنو میخری تا بهت بچه بده شاید قانونی باشه ولی غیر ...

چی بگم والا خب علمشو داده لابد ی روزی بمب اتمم بدرد بخوره دیگ 

مثلا خداوند علم  رحم اجاره ای برای بندهاشم گذاشته انتخاب با خودشونه 

مثلا یه زوجی  میشناسم ک خیلییییییی پولدارن و ۱۰سال شایدم بیشتر باردار نشدن 

اما تن ب اینکار نمیدن و بچه از پرورشگاهم نمیارن 

دیگ ب اعتقاد ادما بستگی داره  

ب هرحال دیگ منم نظرمو گفتم ب نظر من هیچ اشکالی نداره چون دو طرف راضی هستن 

مگ باهاشون بد رفتار میشه؟؟؟؟؟؟ من شنیدم کلیم باهاشون خوب رفتار میکنن و خورد و خوراکشونم خوبه  ...

عزیزم اینا برای فیلماس با ماهی ۵میلیون واقعا میشه چیکار کرد بخدا من خیلی چیزایی که دستورشو دادن با پول خودم خریدم

عزیزم اینا برای فیلماس با ماهی ۵میلیون واقعا میشه چیکار کرد بخدا من خیلی چیزایی که دستورشو دادن با پ ...

اخی عزیزم میدونم سخته  ای کاش اونایی ک میخان رحم اجاره کنن طرفشونو درک میکردن واقن نه اذیتش کنن 🥺

خدا علم ساخت بمب اتمی هم به بشر داده ۹ ماه بدن یک زنو میخری تا بهت بچه بده شاید قانونی باشه ولی غیر ...

کسی که رحمشو اجاره میده خودش قبول میکنه مگه چاقو میزارن زیر گلوش ؟؟ از قبل همه چیز رو میدونه خودش رضایت میده وگرنه زور نمیکنن که

2810