2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
فکر کنم باید کارگر بگیرم ... راستش مبلامون رو عوض کردیم خیلی بدهی داریم  از طرفی هم هزینه زای ...

اونقدرا نمیشه عزیزم

ساعتی حدود ۱۰۰

کارای اساسی و سخت رو بده کارگر

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنون گلم ، آره دوتا پسر دارم با همسرم میشن‌ سه‌تا  روزی ۶ بار فقط باید ظرف بشورم، هفته‌ای حدا ...

خدا خفظشون کنه عزیزم 

نه راستش منم خیلی حساسم مخصوصا وقتی قرار مهمون بیاد دوست دارم همه جا حتی جاهایی که دیده نمیشه هم تمیز باشه ولی کاملا راست میگین فکر نکنم بعد دهم زایمانم بتونم انجام بدم امروز تا حدودی آشپزخونه رو با همسرم یخچال و اینا رو کشید جلو زیرشون رو تمیز کرد ..‌. تموم کردیم

ولی خیلی کار دارم باید سختم باشه به کمک کمکی تا زایمانم انجام بدم آن شالله شماهم به سلامتی پسرتون رو بغل بگیرین سه تا پسر داشتنم خیلی شیرینه ها خدا حفظشون کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدرا نمیشه عزیزم ساعتی حدود ۱۰۰ کارای اساسی و سخت رو بده کارگر

به یکیش زنگ زدم گفت ۸۰۰ میگیرم اگه میدونستم تو یه روز تموم میشه میدادم ولی بنظرم خونمون فقط دیواراش دو روز زمان ببره  

به یکیش زنگ زدم گفت ۸۰۰ میگیرم اگه میدونستم تو یه روز تموم میشه میدادم ولی بنظرم خونمون فقط دیواراش ...

حالا بازم پیگیری کن.

شاید قیمت مناسب تر پیدا کردی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️