2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بیاین

173 بازدید | 33 پست

خانم های عزیز من الان هفته ۳۷ بارداری ام ولی خونه زندگیم رو تمیز نکردم یعنی اساسی برای زایمان تمیز نکردم چند روزی ام هست که شروع کردم به تمیز کاری اصلااا نتونستم کمر درد نزاشته بنظرتون ضروری هست؟

مگه میشه بااین وضع بارداری خونه رو اساسی تمیز کرد؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اول پاییز خونه تکونی اساسی انجام دادم ، همسر و پسرم کمکم کردن ، بعد اونم هر هفته تمیز می‌کنم خداروشکر تمیز مونده ، توهم کمک بگیر گلم قبلش تمیز کنی خیلی بهتره 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

دیر شروع کردی.باید کارگر بگیری.

من هفته۲۰ هستم دارم انجام میدم اساسی هارو.مث شستشوها و اینارو. ک اخر فقط سطحی تمیز کنم.

حتما یروز کارگر بگیر کارای سنگینتو انجام بده. گردگیری اینارو خودت انجام بده

حالا من دیگه ظرفامونم نمیتونم بشورم دیگه  یعنی رسما تو کارای روزمره هم موندم چه برسه به تمیز ک ...

میتونی یه کارگر بگی بیاد مه همسرتم هست کل خونه رو مرتب کنه حداقل پرده دیوار و سرویسا و شیشه ها 

دیر شروع کردی.باید کارگر بگیری. من هفته۲۰ هستم دارم انجام میدم اساسی هارو.مث شستشوها و اینارو. ک اخ ...

آره میدونم میرفتم سرکار نتونستم کار کنم از اول دی ماه دیگه نمیرم ولی چون کمی مریض شدیم هم من هم دخترم دیگه نشد تمیز کنم 

میتونی یه کارگر بگی بیاد مه همسرتم هست کل خونه رو مرتب کنه حداقل پرده دیوار و سرویسا و شیشه ها 

به همسرم میگم دیوار ها رو بشور حداقل پرده ها رو دادیم بیرون قبول نمیکنه میگه سخته ولم کن 

2810