2777
2789

سلام.دخترای گل من وقتی دارم برای یکی مشاوره پوست و مو انجام میدم که طبق اون بهش محصول بدم هر مشاوره حداقل ۱۵ دقیقه طول میکشه چون چت میکنیم هی قطع میشه.بعد من باید برم تو اپلیکیشن شرکت بگردم ببینم محصول یا محصولات مناسب اون طرف موجود هست یا نه.بخاطر همین یکم طول میکشه و ممکنه چراغم خاموش بشه.سوءبرداشت نشه دوستای گلم.من بااینکه پیج رو میگردونم و اینجا هم هستم در نهایت جواب همتون رو میدم.بوس بهتون😘

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

حتما محصولات لدورای مزخرف؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم مشاوره پوستی وظیفه متخصص پوست و مو هست 

لطفا وقتی پزشک نیستی الکی آدمای ساده و و کم اطلاعات رو بیخودی سرکار نذار و پولشون رو از چنگشون در نیار

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
گلم مشاوره پوستی وظیفه متخصص پوست و مو هست  لطفا وقتی پزشک نیستی الکی آدمای ساده و و کم اطلاعا ...

یعنی کسی که کرم پودر میخواد میره متخصص پوست که نوع پوستش رو تعیین کنه و براش کرم پودر بنویسه؟؟؟؟؟یا کسی که شامپو مناسب موی چرب میخواد اشتباهه که از من میخره؟؟؟؟مگه من گفتم درمان میکنم؟؟؟مگه میخوام عملشون کنم؟؟؟؟شما میره معازه لوازم آرایش کرم میخوای راهنماییت نمیکنه که طبق پوستت بهت کرم بده؟؟؟؟؟؟چه قضاوت اشتباهی در مورد من کردی،منی که حتی دلم نمیاد سود بکشم برای مشتری.حقیقتا دلم از حرفت شکست

وظیفه ندارم خودم رو به یه سریا اثبات کنم.فقط برای اونایی که بامن مشاوره داشتن مینویسم که شکی نداشته باشن.من کار تخصصی انجام نمیدم.کاری که بدونم از توانم خارجه انجام نمیدم.اون مشاوره ها و توصیه هایی که من به شما کردم طبق آموزشها و دوره هایی بود که دیدم نه از خودم.و خدای من شاهده که هیچوقت هدفم گول زدن آدمای ساده و سرکیسه کردنشون نبود.این شغل منه.مثل بقیه شغلا.تنها تفاوتش مجازی بودنشه.ولی چه قدر بد قضاوت شدم و برچسب کلاهبرداری خوردم.فقط خدا میدونه من چه آدمیم و فقط خدا شاهده که چقدر امشب دلم شکست