2777
2789
عنوان

بچم کی خوب میشه؟

115 بازدید | 17 پست

بی طاقت شدم

۴۸ روزشه

خیلی گریه میکنه

راه حلی ندارین

انقد گریه میکنه که کبود میشه و صداش دیگه در نمیاد

چیکارش کنم

دکتر بردم 

دارو بهش میدم

دکتر میگه ماساژش نده 

رعایت رژیم غذایی دارم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

ختم صلوات برای ولادت امام محمدباقر گذاشتیم تاپیکمو ببین انشالله همتون حاجت رواشین❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه منم  اینجوری بود چون چایی زیاد میخوردم بیقرار شده بود البته نفخم داشت ولی نفخش کنترل بود ولی چایی زیاد میخوردم بیقرار شده بود و خیلی گریه میکرد گاهی تا صبح نمیخوابیدم 

خودت غذاهای نفاخ نخور

کلپوره دم کن بخور 

یه کم هم تخم شوید دم کن با یکم نبات قشنگ صافش کن بریز تو شیشه بعد از اینکه شیر خورد بده بچت روی دل درد خیلی جوابه

پسرمنم کولیکی بود تا خود صبح راهش میبردم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
دل درد داره؟کولیکیه؟

نمیدونم کبود میشه 

کمرش رو خم میکنه پاهاشو توی شکمش جمع میکنه 

زور میزنه

داروهای کولیکش رو بهش میدم

دکترش میگه ماساژ نده روغن مالی نکن

اروغشو ۹۰ درصد مواقع میزنه 

رو شکم میخکابونمش در حد سه دقه ارومه باز گریه و جیغ و جیغ

خودت غذاهای نفاخ نخور کلپوره دم کن بخور  یه کم هم تخم شوید دم کن با یکم نبات قشنگ صافش کن بری ...

غذای نفاخ نمیخورم لبنیات هم نمیخورم