2777
2789

می‌خوام یه دستگاه عالی بهتون معرفی کنم که باهاش راحت و سریع کارهای حجامت، بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، فرم‌دهی به بدن، تسکین کمردرد و... رو انجام بدید.

دستگاه بادکش برقی دو موتوره:

برای سفارش و خرید ایمن می‌تونید این لینک باسلام رو کپی کنید:

https://basalam.com/balootelectronic/product/11760106?utm_source=copy&utm_medium=link&utm_campaign=invite&utm_content=share&sh=copy-user-product : https://basalam.com/balootelectronic/product/11760106?utm_source=copy&utm_medium=link&utm_campaign=invite&utm_content=share&sh=copy-user-product

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

قابلیت‌های درمانی و زیبایی دستگاه بادکش برقی دو موتوره:

•بادکش

•حجامت

•ماساژ درمانی

•درمان کمردرد و درد کتف و سایر دردهای بدن

•رفع خستگی و تسکین تنش، اسپاسم و دردهای عضلانی از طریق افزایش خون‌رسانی و انبساط عضلات

•کاهش چین و چروک

•لیفت و سفت کردن پوست صورت، گونه، باسن، سینه، شکم، ران، بازو و سایر نواحی بدن

•بهبود خاصیت ارتجاعی پوست صورت و بدن

•فرم دهی به بدن

•افزایش سایز و لیفت سینه در صورت تهیه کاپ بادکش مخصوص سینه

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبیه آبگرم کنه

ابعادش 15x12.5x8.5 سانتیمتر

تقریبا هم اندازه مودم