2777
2789
عنوان

مامانم بهم میکه زشتی از بس بهم گفته واقعا زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 27 پست
چقد درکت میکنم، ولی به من فامیل میگن قدت کوتاس، خیلی رو اعتماد بنفسم نقش داشت، انگار کورم خودم نمیدو ...

🥺🥺

من فامیلام بعضیاشون میگن خوشگلم تنها کسی ک اعتماد بنفسمو نابود کرد مامان و خواهر خودم هستن🤧

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده ایکاش باهاش حرف بزنی چون حرفاش خیلی رو اعتماد بنفست تاثیر میذاره تا جاییم که میتونی توجه نک ...

راحت نیستم باهاش ک حرف بزنم

مهر مادری زیاد ندیدم به خواهرزاده و برادر زاده هاش بیشتر محبت میکنه قربون صدقه میره راهنمایی میکنه اعتماد ب نفس میده بهشون … 

🥺🥺 من فامیلام بعضیاشون میگن خوشگلم تنها کسی ک اعتماد بنفسمو نابود کرد مامان و خواهر خودم هستن🤧

نه من خانواده خودم چیزی نمیگن ولی خانواده مادریم کلا هیچ دقدقه ای به جز قد من ندارن انگار، امیدوارم هیچوقت تحقیر فیزیکی رو تجربه نکنی خیلی حس بدیه😢

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نابود شدم  حتی نمیتونم بانانزدم رو در رو شم از بس اعتماد ب نفسم نابود شده🤧🤕

روی خودت کار کن به حرفاش اهمیت ندی، واقعا هم بی اهمیته..... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

لابد زبون درازی میکنی😂😂

منم دخترم 17 سالشه همیشه تو دعوا الکی بهش میگم زشتی سیاهی دماغت بزرگه روم نمیشه جایی ببرمت هیچکی نمیاد تو رو بگیره..... بخدا خیلیم خوشگلو جذابه هااااا ولی فحش میده اتاقش کثیفه 24 ساعته تو گوشیه کار بلد نیس بکنه کمدش و اتاقش کثیف و نامرتبه حرصم میده اصلا کمک نمیکنه تو خونه جواب حاضرم که هست.... منم دست میزارم رو نقطه ضعفش

هیچ مادری دلش نمیخواد به بچش اینا رو بگه گاهی شما بچه ها ما رو وادار به حرفایی میکنین که در شأن یه مادر نیس

لابد زبون درازی میکنی😂😂 منم دخترم 17 سالشه همیشه تو دعوا الکی بهش میگم زشتی سیاهی دماغت بزرگه روم ...

من کارارو میکنم ولی مامانم ۲۴ساعته عادت کرده دعوامون کنه منم دیگ از کوره در میرم🤕

من کارارو میکنم ولی مامانم ۲۴ساعته عادت کرده دعوامون کنه منم دیگ از کوره در میرم🤕

ولش کن عزیزم لابد مامانت افسردگی داره و از یه جایی رنج میبره درکش کن و زیاد حرفاشو جدی نگیر هر وقت حرف بدی بهت زد به این فک کن که مادرت حال روحیش خوب نیس و اصلا نشنیده بگیر و جوابشو نده.. وقتی جواب میدی اونم بدتر میشه و خدایی نکرده بیماریی اعصاب پیدا میکنی... من خودم همه ی زندگیم دخترمه خیلی دوستش دارم ولی قدرت اینکه خودمو کنترل کنم ندارم... همین الان که ساعت 12 شبه فک کردم بیداره و تو گوشیه.... آخه قانون خونه ی ما اینه شبا گوشی باید رو اپن باشه... خلاصه دیدم گوشی رو اپن نیس و کلی غر زدم و داد و بیداد یدفعه دیدم با چشم خواب آلود اومد گفت مامان چی میگی؟ خواب بودم 🥺

@niniyar_3     @niniyar_2     نی نی یار جون لطفا این تاپیکمو هم حذف کن🥺🥺

عزیم حذق تایک با من نیست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون