2777
2789
عنوان

خانما شما جذب چجور مغازه لوازم آرایشی میشید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 18 پست

بستگي داره چي بخام

براي سه چيزايي مثل لاك و اينا اصلا برام مهم نيست ظاهر مغازه

ولي براي كرم و ريمل و غيره كه مهمه كيفيت شون فقط جايي كه خيلي تر و تميز و شيك باشه و بشناسم و خوب مشاوره بدن و يا داروخونه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
من برام خیلییییییییییی مهمه قیمت هر جنس زده شده باشه هی نخوام بپرسم این چند اون چند خیلی تو تصمیم گ ...

دقیییقا

یکی از دلایلی که خریدام آنلاین انجام میدم همینه

اینکه واضح قیمتا رو میبینم بعد خودم میرم پیوی طرف و سفارش میدم

حالا تو مغازه هی صدبار دست بداری رو این و اون و قیمت بگیری که نمیشه😑

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیییقا یکی از دلایلی که خریدام آنلاین انجام میدم همینه اینکه واضح قیمتا رو میبینم بعد خودم میرم پ ...

من امروز رفتم برای خرید ضدآفتاب 

اگر قیمت هر ضد آفتاب روش بود با توجه به مشخصات روی جعبه و قیمت و مارکش تصمیم میگرفتم 

ولی من فقط ۳۰ تا کرم دیدم با مارکهای مختلف و مشخصات مختلف

به فروشنده گفتم یه چیزی میخوام که هم کیفیتی مناسب داشته باشه هم قیمت مناسب

گفت قیمت مناسب یعنی چند

گفتم نهایتا ۲۵۰

یه پوزخند زد گفت ممن تمام ضدآفتابهام از ۵۰۰ به بالاست

من تا عمر دارم تو فروشگاهش نمیرم ، اگر خودم میدیدم کرم مناسب بودجه ام تو اونجا نیست اینقدر ناراحت نمیشدم که اون اینجوری پوزخند زد

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
من امروز رفتم برای خرید ضدآفتاب  اگر قیمت هر ضد آفتاب روش بود با توجه به مشخصات روی جعبه و قیم ...

اوه

من خیلیییی وقته ضدآفتاب و آرایشی نگرفتم چقدر فضایی شده قیمتاش😬

اون فروشنده سطح ادب و شخصیت خودش رو رسونده

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️