2777
2789
عنوان

من بچه ندارم ولی نگرانم پسردار شدم چطور ختنه ش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 98 پست

مگ شما میخاید ختنش کنید میبرید انجام میدن

توماهای اول هم باشه خیلی راحتترع من پسرم بخاطر مشکلاتی ک براش اومد ۹ ماهگی ختنه شد ی کوچولو طول درمانش بیشتر شد

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ک روش حلقه اومده راحته ۴۰روزش ک شد ختنه کن اینقدر راحته ک نگو

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

یعنی چی خودش بزرگ شد😐وظیفته ها. پس مدرسه هم نفرست خودش بزرگ بشه تصمیم بگیره 

رو مدرسه حساس نیستم خب😑 ولی میدونم ختنه کنه روانی میشم تا خوب شه هی هم میگم وای اونجاش فلان شد بیسار شد

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

منم نگرانم اگه یه روز خواستم برم کره ی مریخ، خوردنی چیا با خودم ببرم که گشنه م نشه ؟ بعد اصلا میشه چیزی خورد یا خوراکی ها روی هوا معلق می مونن ؟😮‍💨🥱

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗

به عهده خودش ؟ میخوای جونش و بالا بیاری ؟ 

مطمئن باش بعد ها بهت اعتراض میکنه و خودشم از ترسش نمیره 

اون موقع هیچی حالیش نمیشه 

تو بزرگی یه تیکه از روحش کنده میشه 

این چرت و پرتا چیه تازگیا مد کردید گوش سوراخ نمیکنم بزرگ بشه خودش بره.. حالا این قابل قبوله 

ولی آخه ختنه ؟ مرد ۳۰ ساله بره بگه سلام اومدم ختنه

من پسرم دوسالشه  همون  اولا  ختنه اش کردیم الهی فداش بشم  فقط یه شب اذیت کرد&nbs ...

عزیزم چ روشی راحته بگو بهم 

نمیخوام بچه ام اذیت شه 

ولی من بهار میخوام ببرم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
سلام عزیزمم خوبی؟ کم پیدایی  دیگه نمیای سایت زیاد؟ ایرانی یا برگشتی ؟

سلام ممنون عزیزم 

تعلیق شده بودم 

نه فعلا ایرانم با شوهرم کلنجار میرم برای برگشتن 

شوهرم زیر بار نمیره البته دلایلش هم منطقیه

منم نگرانم اگه یه روز خواستم برم کره ی مریخ، خوردنی چیا با خودم ببرم که گشنه م نشه ؟ بعد اصلا میشه چ ...

🤣🤣🤣

نه ۹۰ درصد جمعیت جهان نمیکنن ولی اگه انقد دلت نازکه کلا نیار چون هزار و یک مشکل تو این دنیا هست حالا ...

دقیقا شوهرمم میگه تو انقد حساسی بچه نیاریم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
سلام ممنون عزیزم   تعلیق شده بودم  نه فعلا ایرانم با شوهرم کلنجار میرم برای برگشتن& ...

عزیزم خوب شد برگشتی 

من اسم این کاربریت یادم نبود از پروفایلت میشناسمت الان دیدمت خوشحال شدم

بمون همیشه😍

انشالله هر چی خیره پیش بیاد براتون گلم❤️

عزیزم چ روشی راحته بگو بهم  نمیخوام بچه ام اذیت شه  ولی من بهار میخوام ببرم

پسر من حلقه ای بود   بعد چهاروز  حلقه خودش افتاد تو مای بی بی   ولی  باید زود زود بشوری با اب خالی بشور  که عفونت نگیره   قطره هم بهش بده

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
🤣🤣🤣

دغدغه ی اسی رو ولش کنید بیایید درباره ی دغدغه ی من بحث و گفتگو کنیم 🥲👩‍🦯🤐😅

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗