2777
2789
عنوان

بگین با این پسر چیکارکنم ؟؟؟

97 بازدید | 4 پست

سلام توروخدا بگین با این پسر باید چیکار کنم ۴ ساله باهم دوستیم قصدمون ازدواجه.الانم ک الانه کار درست حسابی پیدا نکرده‌. دوسالم سرباز بود دوناهی میشه تموم کرده.بهم گفته بود سال دیگه خرداد عقد میکنیم فروردین میایم خواستگاری بحث شد الان میگه شرایطشو ندارم خیلی خرج میخواد میایم خواستگاری از خونواده مهلت میخوایم فقط نشون کنیم عقد ن.بعد منم باهاش بحثمون شد گفتم این همه مدت باهام دوستیم تو تااازه ب فکر شرایطی من همیشه بهت میگفتم نگرانم چون شرایطشو نداری همش میگفتی نگران نباش میتونم.من ی کاری پیدا کردم صبح ۶ تا عصر ۷. ماهی ۱۰ تومن درسته کمه ولی قبول نکرد بهونه کرد ک ن جمعه ها هم کار هست نمیتونم برم الان دوماهه دنبال کار نتونسته پیدا کنه پیش باباش کارگری میکنه. بهش میگم پسری ک دخترو بخواد شب تا صبح بخاطرش کار میکنه‌.بعد میگه درآمد من واست مهمه یا شرایط کاریم.تو دوست داری من صبح ا شب سرکار باشم؟ 

اینو اون گفت:

میگی پسر دختره رو بخواد صبح تا شب کار میکنه.میگی کارمعرفی کردم میگی جمعه هاهم باید برم کار

من روانی بخاطر تو یک روز مخصوص اختصاص دادگ بهت ولی قدر ندونستی.

این همه حرف تیکه انداختن حرف شنیدن از خوبیه

از این ب بعد خوب نمیشم تا اینارو نمیشنوم

کاتش کن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

پسری که واسه کار کردن تاقچه بالا میزاره بدرد زندگی نمیخوره 

این اگه کار کن بود تو این چهار سال یه کاری دستو پا میکرد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که واسه کار کردن تاقچه بالا میزاره بدرد زندگی نمیخوره  این اگه کار کن بود تو این چهار سال ...

همون 

الان پیش باباش میره کارگری میکنه ولی مطمعنم حقوقی نمیده پدرش بهش .

میشه بگین چی بگم بهش الان ایشون با من سردن