2777
2789

نمیدونم چزا بی نهایت زیاد بهش شک‌دارم تاالان هیچییییی هیچی ازش ندیدم‌که‌باعث‌شکم‌بشه ولی خب دوست و‌رفیق زیاد داره ک‌بعضی شبا تا صبح میره پیششون همه دوستاش و‌میشناسم خانوادگی هم‌درارتباطیم چون ‌زیاد اهل رفت و‌امد‌نیستم‌حوصله ندارم بیشتر مجردی میرن کافه دوستش برا قلیون و‌اینا اغلب موارد کنجکاوی کردم ک ببینم واقعا بادوستاش بوده یا دروغ گفته متوجه شدم دروغ‌نگفته ولی هرکار میکنم‌دلم‌اروم‌نمیگیره ک خیانت میکنه نمیدونم واقعا به چه دلیل حس ششمم خیلی محکم‌میگه خیانت میکنه گوشیش  دستمه هرچیش و‌چک‌کردم به هیچ چیز خاصی نرسیدم ولی بازم دلم‌اروم‌نیست و مطمئنم مطمئنم یه غلطی میکنه شاید با یه کوشی دیگه ک نمیدونم خیلی زیاد ادعاش میشه یکی از دوستاش خیانت میکنه تقریبا دیگ‌علنی همه حتی خانمش میدونه بعد وقتی دعوامون میشه یاچیزی یهو‌ حرف دوستش پیش میاد میگه مگه من مث‌اون‌ دوست دختر دارم وقتی میخواستم چندروز بمونم ی جایی قبول نکرد و دعوامون شد گفتم خانم فلانی میمونه گفت چون شوهرش هزارتا در دوست دختراش به روش بازه ولی من نه و اینا حس‌میکنم سیاه نمیایی میکنه عاقا خیلی طولانی شد توروخدا اگ‌میدونید راهی بهم‌بگید لطفا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی چرا اجازه میدی شبا خونه نباشه بعضی شبا حتی؟ 

اصلا برام اهمیت نداره چون قبلا خیلی بابت این قضیه دعوا انداختم بحث‌کردم‌خیلییی بدتر شد اختلافمون جدی شده بود و‌اون‌هرروز بدتر دیگه اصلا مهم‌نیست برام چون اونشبا منم‌خونه نیستم دورهمی پیش  خواهرام‌و‌فامیل ایناییم خودم‌احتیاج‌دارم ازش دور باشم اتفاقا چون دیگ‌مهم‌نیست خیلی خیلیییییییی شده 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اصلا برام اهمیت نداره چون قبلا خیلی بابت این قضیه دعوا انداختم بحث‌کردم‌خیلییی بدتر شد اختلافمون جدی ...

اگه واست مهم نیست پس خیانتشم برات مهم نباشه کدوم مرد متاهلی شب تا صبح میره پیش دوستاش واقعا قابل هضم نیست نکنه پیش کسی دیگه میرن 

خدایاشکرت
کسی که زن دارد نباید شب تا صبح خونه نباشد  و دیگه مثل قبل نباید رفیق باز باشد

ولی من سوالم چیز دیگه ای بود😖همه رفتن سمت رفیق بازیش 

اگه واست مهم نیست پس خیانتشم برات مهم نباشه کدوم مرد متاهلی شب تا صبح میره پیش دوستاش واقعا قابل هضم ...

هیچچچ ربطی بهم‌نداره خیانت یه قضیه خیلیییی متفاوت با همه چی اصلا هیچجثره نمیشه باهیچکاری حتی اعتیاد و‌دست بزن و‌هزارتا اخلاق بد دیگ‌مقایسش کرد

هیچچچ ربطی بهم‌نداره خیانت یه قضیه خیلیییی متفاوت با همه چی اصلا هیچجثره نمیشه باهیچکاری حتی اعتیاد ...

بنظرم بخاطر همین رفیق بازیاشه که فکر میکنی داره بهت خیانت میکنه یعنی چون قلبا این کارو دوست نداری فکرت میره سمت اینکه پس داره خیانت میکنه

اینجوری داری خودت و اذیت میکنی و اگر هم خیلی بهش بگی فکر کنم خیانت میکنی وقتی هیچ مدرکی نداری انگار که داری این آتو رو دستش میدی که واقعا این کاروبکنه

البته این نظر منه

همسر من هم گاهی پیش میاد شبها با برادرش باهم میرن باغ و صبح هم از همونجا میره سرکار.

منم بهش سخت نمیگیرم گاهی وقتا آدم نیاز داره به تنها بودن