2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی انچری اصل

169 بازدید | 4 پست

با سلاااام 

فروشنده انواع گن ساعت شنی هستم با سابقه ۵ ساله 

سپاس از بروبچ نی نی سایت ک حسابی منو حمایت میکنن و ترکوندین روز مادرو با خریدای خفنتون   سپاس از شما 

انواع ساعت شنی ۲۵ فنره و۹ فنره  کار  اصل 

با اک شدن دور تا دور شکم با برند انچری و داشتن دو لیبل طلایی در دو مدل تاپی و شکمی  دیگهههه خودتو واسه لاغری اذیت نکن فقط کافیه روزی ۶ تا ۷ ساعت بپوشی نتیجشو تو یک هفته اول میبینی  و  از این گن خفن استفاده کنی بقیه گنارو میزاری کنار 

مناسب برای  زیر لباس مجلسی  و جمع شدن شکم بعد از عمل و جمع شدن شکم بعد از زایمان  فقط کافیه روزی ۶ تا ۷ ساعت ببندی و  با پوشیدنش ۲ تا ۳ سایز ، سایز کم کنی  در دو رنگ مشکی و کرم  فروش ب صورت حضوری و غیر حضوری  برای مشاوره فقط کافیه باهام تماس بگیری با جون و دل راهنماییت کنم  ۰۹۳۵۲۴۴۰۹۳۱ و ادرس پیج ما @_rakhte__shab دایرکت پی ام بدید جوابگو هستم

ادرس ما : خراسان جنوبی . فردوس خیابان انقلاب . نبش انقلاب ۷ 

رخت شب 

علیزاده 

۲۵ فنر تاپی چنده؟

ابجی تماس بگیر باهام چون  قیمتا داره هر روز فرق میکنه من اینجا قیمت میدم مشتریا  سال دیگه میبینن فک این قیمته  فعلا تو سایتا دارن ۱۷۰۰ تا  ۲ میلیون میفروشن این کارو من دارم با قیمت ۱۴۰۰ تقدیمتون میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسب و کارت رونق عزیزم ان شاءالله با چیزهای دیگه برکت بیاد تو کارت ولی این گن های ساعت شنی خیلی بده برای لاغری.

یه نفر تو همین سایت بسته بود به انواع و اقسام بیماری های گوارشی مبتلا شده بود چون تمام روده و معده و کبد و ...تحت فشار بوده

کسب و کارت رونق عزیزم ان شاءالله با چیزهای دیگه برکت بیاد تو کارت ولی این گن های ساعت شنی خیلی بده ب ...

سلام عزیزم قربونت برم الهی 

ببین گن  طبیه و حتی خود دکترا دارن تجویز میکنن  و این ک طریقه استفادش مهمه ک بعضیا میان شبانه روز استفاده میکنن فقط باید روزی ۶ تا ۷ ساعت بسته بشه از ۲۴ ساعت 

بیشتر از این  خوب نیس 😍