2777
2789
عنوان

استرس اول صبح رفتن به مدرسه

219 بازدید | 13 پست

خانوم ها

دخترم یه ماهی هست اول صب که میخواد بره دلش درد میگیره و تهوع داره

همین که از در میره بیرون خوب میشه

میگن استرس داره

اما میگه من استرس ندارم 

نمیدونم چکنم 

کلاس دوم هست،مدرسه غیر انتفاعی میره ،همیشه صبحی

اونجا تنبیه و این جیزها ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح با ارامش بيدارش كن

شايد الكي ميگه كه نره مدرسه

دوست عزيز ممنون ميشم عضو كانالم بشي تازه كانال زدم به حمايتتون نياز دارم لينكش داخل امضام هست 🌹🥺

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

دختر منم اینجوریه. 

هر روز که از مدرسه برمیگرده خوشحاله و میگه خیلی بهش خوش گذشته. میگه معلممون مهربونه منو دوس داره.

ولی باز صبحها میگه دلم درد می کنه. شبها هم که بهش میگم برو برنامه فرداتو آماده کن بریم بخوابیم بهم میریزه. و قشنگ معلومه استرس می گیره. نمیدونم چرا

دختر منم اینجوریه.  هر روز که از مدرسه برمیگرده خوشحاله و میگه خیلی بهش خوش گذشته. میگه معلممو ...

نمیدونم چرا 

منم نوزاد دارم 

اون از یه طرف اینم این طوری

خیلی بهم ریختم

شاید مثل پسر من نمیخواد صبحانه بخوره😂 امتحان کردم صبحانه نمیدم حالش خوبه🤭 همه چی میزارم ببره مدر ...

اون که نمیخوره. منم میدم ببره

ولی دیگه مشکل این نیس 

چون بهش گفتم صبحانه دیگه نمیدم 

نمیدونم چرا  منم نوزاد دارم  اون از یه طرف اینم این طوری خیلی بهم ریختم

نه بهم نریز. باهاش صحبت کن بهش بگو چیزی تو مدرسه ناراحتت می کنه؟ شاید یه مسئله ای با دوستاش یا هر چیزی باشه که اذیتش می کنه.

بعد هم هر وقت گفت دلم درد می کنه با ریلکسی  بگو بری بیرون هوا بهت بخوره خوب میشه. من امتحان کردم وقتی من خیلی ریلکس و آروم باهاش حرف میزنم اونم آرومتر میشه. اصلا خودتو نگران نشان نده