2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجاش بده پرستار خصوصی با علم زبان انگلیسی

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اگر خوبه بذار

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عالیه من یکی از دوستام اونجا روانشناسه و مشاور کودک مهد کودکش عالیه 

خودم هم رفتم فضاشو دیدم خیلی خوبه ی هاپو مهربون هم داشتن

جیات بزرگ و خوبی داره و به روح بچه خیلی رسیدگی میکنن

عالیه من یکی از دوستام اونجا روانشناسه و مشاور کودک مهد کودکش عالیه  خودم هم رفتم فضاشو دیدم خ ...

واقعا؟  اتفاقا دنبال کسی بودم که تجربه داشته باشه از این مهد..  به نظر منم خیلی عالی بود فقط گرونه خیلی

واقعا؟  اتفاقا دنبال کسی بودم که تجربه داشته باشه از این مهد..  به نظر منم خیلی عالی بود ف ...

باید ببینی هدفت از مهد رفتنش چیه

ایا خودت شاغلی و برای نگهداری میفرستی یا فقط قصد اموزش و افزایش روابط اجتماعی با همسالان رو داری براش

اگر قصدت نگهداری هست ببین خودت چقدر درمیاری که 15 بدی مهد چی میمونه 

ایا فقط زحمت برات میمونه یا نه

اگر هم فقط قصدت اموزشه که خیلی کلاس ها میتونی ببری هم وقتش پر بشه اموزش ببینه هم هزینه اش کمتر در بیاد

کلا باید سبک سنگین نکنی 

نه فقط اینکه بگی خوبه یا بد

باید ببینی هدفت از مهد رفتنش چیه ایا خودت شاغلی و برای نگهداری میفرستی یا فقط قصد اموزش و افزایش رو ...

شاغل نیستم دوست دارم در کنار هم سالای خودش رشد کنه و بازی و یه کوچولو آموزش،   و اینکه چند ساعتی از من دور باشه و وابستگیش کمتر بشه ، خودمم به فعالیت های اجتماعیم بتونم برسم   

شاغل نیستم دوست دارم در کنار هم سالای خودش رشد کنه و بازی و یه کوچولو آموزش،   و اینکه چند ...

من یکسال پسرم رو اونجا فرستادم، هنوز دوست نداره مهد رو ، اصلا هم مشکلات رو مطرح میکنی جواب نمیدن،