2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاید🙏🏻❤❤❤

72 بازدید | 11 پست

خواهرم تو آزمایشگاه کار میکنه اینجا یه چیزی حدود۶تومن برا دو شیفت میدن

میخواد بیاد تهران یه خونه کوچیک برا خودش رهن کنه واینا (قیمت اینم اگه شد بهم بگید تو چ رنجن) 

خرج و مخارج اونجا چطوره برای ینفر که بریز و بپاش هم نکنه و در حد محتاج چقد در ماه خرج میشه ؟

و درامد اونجا برای تزریفات و ازمایشگاه ها چقده؟ 

مرسی ک جواب میدید🙏🏻❤

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران اجاره ها خیلی بالاست 

چه منطقه ای 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
کجای تهران بستگی داره 

هرجا ارزون باشه خونه میگیره

و درمورد اینکه هر محله چقد دستمزد میدن خبر ندارم

اخه حتي خوابگاه هم بخواد بگيره در اين صورت شتيد بتونه 

اجاره و رهن زياد براش در مياد همش ميشه خوراك و اجاره خونه 

حالا خوابگاه ها متفاوته قيمت هاش و مركز شهر هم خوابكاه با قيمت  هم وجود داره 

ولي شرايط خوتبگاه خوب نيس تعداد نفر تو يه اتاق 

بستگي ب روحيات داره 

….

اخه حتي خوابگاه هم بخواد بگيره در اين صورت شتيد بتونه  اجاره و رهن زياد براش در مياد همش ميشه ...

الان نرخ یه خونه سی متری تو پایین ترین جا چقده

الان نرخ یه خونه سی متری تو پایین ترین جا چقده

اخه خيليه نميدونم چقد بودجه دارين ولي تو ديوار بزنين مياد بالا 

داغونترين تو شوش مولوي ك جاي افتضاحه ك بقول يكي ادمو رو هوا شب ميبرن كمتر ٢ ميليارد نيس خريدش ولي اجاره رو نميدونم بزن تو ديوار بهتر دستت مياد اجاره ها 

….