نه عزیزم خواهش میکنم
این مامانش میگفت دو دونگ خونه بزنم به اسم دخترم دوتا پسر بزرگم دو دونگم پسر کوچیکم
ولی گفت قبلش رضایت بگیرم از بچه هام
اما دخترش انقد پرروعه اومده میگه اره اینکارو کنیم بعد که من یوقت زودتر از تو مردم یه قرارداد بنویسیم که هیچیییی از ارث من بهت نرسه که تو بمیری بعدا بین داداشام پخش بشه
فقط برسه به بچه هام
حالا فرض کن دور از جون دخترش زود فوت بشه و بعد مدت ها مادر هم سنش بره بالا از توان بیوفته
دو دونگ که زده به اسم دخترش و نوه هاش اونو میبرن عمراااااا بدن به این انقدر بی وجدانن حتی نمیزارن بمونه تو خونه برای باقی عمرش
از طرفی هم برادرشوهرم که خیلییییییی پسته حتی وقتی در قید حیات هستن و سالمن بیرونشون میکنه چه برسه وقتی سالمند بشن
دو دونگم گیریم داده به ما
اما حلالش باشه شوهرم اصلا همچین ادمی نیست اونو گیریم بده بهشون و نگیره
خب اونوقت مادرش تو زمان پیری با این همه تورم و پول دو دونگ خونه چجوری از پس مخارج و دوا و درون بر میاد؟
برادرشوهرم که بی شک میکشه کنار
اونوقت ما می مونیم و اینا😕
ایشالا خدا انقدری بهم پول بده که اصلاااا مهم نباشهههه و اونوقت بیان اصلا کل خونه رو ببرن اونوقت داشته باشم در حد توان یه خونه میخرم بشینن تو خونه
خداروشکر نه من نه همسرم اینطوری نیسیم
ولی زورم میاد انقدر خواهرش و برادرش عوضین زنده زنده ارث میخوان
من ارثی که برسه بهم خانوادم نباشن میخوام صد سال سیاه نباشهههههه
اصلا مسئله من مالی نیست
مسئله من از نظر عاطفی و محبت و شخصیت داشتنه
اینا خیلی پستن😔
اخیرا هم کلیییییییییی پول تیغیدن از مامانشون
الان بدبخت با ماهی یه تومن میگذرونه
من که در توانم نیست وگرنه کمکش میکردم
اما باز میگه اونا بچه هامن حتی بخاطر اونا با ما سرد رفتار کرد
خوبه ادم یکم عقل داشته باشه.........
برادر شوهرم میگفت مامانم بمیره من اصلا ناراحت نمیشم😑😑😑😑😑😑اونوقت مامانه ابنا رو میبینه هااااا بازم. مطیعه
مرسی به حرفام گوش دادی خیلی پر شده بود دلم ب کسی هم نمیگفتم ولی خیلی زور داشت این حجم از بیشعوری بچه هاش و نفهمی مادرش